BKS – Ellipszis RTA

Sziasztok!
Volt már dolga valakinek a címben említett RTA-val?Az íz mellett a TH is nagyon fontos számomra.Ja,és leginkább csak dohányos levesekkel használnám.
Előre is köszi!

1 kedvelés

Jó tank.

1 kedvelés

Én is úgy gondolom,szerintem meglepem magam.Csak a beszerzése körülményes

1 kedvelés

Jó kis rta…és kapható

1 kedvelés

Meg is rendelem valahonnan.

1 kedvelés

Ha sikerül megtekerni nagyon jó lesz és olcsó relatíve…

Valahogy csak sikerül

1 kedvelés

Ja persze kicsit furi de nem egy ördöglakat.

Szeretek kisérletezgetni

1 kedvelés

Én nem merném csak úgy zsebre vágni, mint az Expromizer V5-öm… félnék hogy szét csúszik a tank szekció a deck-től.

2 kedvelés

Nem esik szét.

2 kedvelés

Bocs a kis off-ért de jó hogy szóba jött a szétcsúszás.
Régebben gondolkodtam a Bishop v2-n de nem mertem megvenni ezért (20:58)
(Már amennyiben van/volt nálad ilyen rta)

Tényleg ennyire könnyen elmozdul?

2 kedvelés

Igen ennyire könnyen párszor szét esett a zsebembe de nem folyik ki a leves .Kárpótlásul finom és olcsó.

2 kedvelés

Köszi az infót, nagyon tetszene a tank és tényleg olcsó is (az eredeti :slight_smile: ), de én nem a zsebben szétcsúszástól félek, hanem használat közben-előtt-után leverem, ismerve a formám :rofl: ,és akkor földre esve szinte biztos valami sérülés. Így akkor marad jegelt kategória egyelőre

2 kedvelés

ez bármível elöfordulhat…

2 kedvelés

Hát azért a többi “átlagos” tankkal nem. Ennél elég meglökni kicsit és már fordul is le a tartály része a deck-ről, többinél azért rá van tekerve, azokat elég nehéz lenne lelökni a mod-ról.
Amúgy kár hogy nem bajonett-féle zárral oldották meg, pl. negyed tekeréssel jönne le

Ez nem igaz…a Bishop ezerszer könnyebben szét esik ez a tank tetejénél fogva elbírja a 21700 as danit nem esik szét.

1 kedvelés

2 kedvelés

Várj, én végig a Bishop 2-ről beszéltem, nem az Ellipse-ről
Tudom off-oltam, bocs :rofl:

3 kedvelés

Hidd el,azt is meg tudja mutatni :joy:

5 kedvelés