Sziasztok!
Volt már dolga valakinek a címben említett RTA-val?Az íz mellett a TH is nagyon fontos számomra.Ja,és leginkább csak dohányos levesekkel használnám.
Előre is köszi!
Jó tank.
Én is úgy gondolom,szerintem meglepem magam.Csak a beszerzése körülményes
Jó kis rta…és kapható
Meg is rendelem valahonnan.
Ha sikerül megtekerni nagyon jó lesz és olcsó relatíve…
Valahogy csak sikerül
Ja persze kicsit furi de nem egy ördöglakat.
Szeretek kisérletezgetni
Én nem merném csak úgy zsebre vágni, mint az Expromizer V5-öm… félnék hogy szét csúszik a tank szekció a deck-től.
Nem esik szét.
Bocs a kis off-ért de jó hogy szóba jött a szétcsúszás.
Régebben gondolkodtam a Bishop v2-n de nem mertem megvenni ezért (20:58)
(Már amennyiben van/volt nálad ilyen rta)
Tényleg ennyire könnyen elmozdul?
Igen ennyire könnyen párszor szét esett a zsebembe de nem folyik ki a leves .Kárpótlásul finom és olcsó.
Köszi az infót, nagyon tetszene a tank és tényleg olcsó is (az eredeti ), de én nem a zsebben szétcsúszástól félek, hanem használat közben-előtt-után leverem, ismerve a formám ,és akkor földre esve szinte biztos valami sérülés. Így akkor marad jegelt kategória egyelőre
ez bármível elöfordulhat…
Hát azért a többi “átlagos” tankkal nem. Ennél elég meglökni kicsit és már fordul is le a tartály része a deck-ről, többinél azért rá van tekerve, azokat elég nehéz lenne lelökni a mod-ról.
Amúgy kár hogy nem bajonett-féle zárral oldották meg, pl. negyed tekeréssel jönne le
Ez nem igaz…a Bishop ezerszer könnyebben szét esik ez a tank tetejénél fogva elbírja a 21700 as danit nem esik szét.
Várj, én végig a Bishop 2-ről beszéltem, nem az Ellipse-ről
Tudom off-oltam, bocs
Hidd el,azt is meg tudja mutatni