Sziasztok. Bishop mtl rta pótpalástot keresek, sajnos elrepedt az egyik összeszerelésem során, de sehol sem találok hozzá. Valaki esetleg tud valahonnan?
Pl innen LINK … 2 méret, 3 anyag, 2 szín
Köszönöm. Esetleg magyar oldalon nem lehet? Nem vagyok jártas külföldi rendelésekben.
Ez az oldal egyébként megbízható? Bankkártya adatokat szükséges megadnom. Ami nem baj, feltéve, ha biztonságos.
ez a fasstech oldala rendeltem már innen minden megjött semmi baj nincs az oldallal.
Én vásároltam már tőlük mod-ot és sok mást…2-3 éve nem volt gond. Plusz sok választásod nincs mert nem kapható máshol
Paypal nálam nem játszik sajnos, hagyományos bankkártyás fizetés is lehetséges náluk?
Én mindig kártyával fizettem régebben. Túl nagy, megbízható, régi cég ahhoz, hogy visszaéljenek az adatokkal…szerintem. Kb mint az aliexpress
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
Szívesen…Azért vagyunk itt, hogy egymást segítsük
Szia, én a bell cap beszerzésén gondolkodom, nézd meg hátha tetszik neked is, könnyebb beszerezni!
Szia,
Jelenleg van készleten 3fvape-en is. Annyi az előnye a fasttech-hez képest, hogy itt automatikusan működik az IOSS. Nem kell nekik vásárlás után írogatni, hogy szeretnéd előre fizetni az áfa-t.
A pótpalást elég lenne. Igazság szerint valószínűleg hamarosan megválok tőle. Nem tudok vele megbarátkozni, pedig nagyon próbálkoztam.
Ja értem, sajnálom, hogy neked nem jött be, nálam első számú kazán!
Hogyan építed, ha megkérdezhetem?
Ni80 huzallal is meg claptonnal is, mindegyik tökéletes számomra!
Én is próbáltam már mindenhogy. De számomra a Pio-t meg sem közelíti. Nekem az a favorit. Milyen ellenállással adja legjobban szerinted?
0,7-1 ohm, van ismerősöknek is akik egy fölött használják, és nagyon szeretik ők is!
Ha jól látom, gőzlérforgácsoló készít palástot bisophoz, nézz utána ha még aktuális!
Köszi, de már érzékeny búcsút vettünk egymástól. Majd a jövőbeni gazdi szerez hozzá, ha szeretne.