Egy ideje már itt hevert az asztalon, most végre rávettem magamat és megépítettem. Ami biztos egy nagyon stabil, könnyen építhető, masszív cucc. Nagyon levegős mtl-re is alkalmas. Az ízén még dolgoznom kell, mert egyelőre az ataman v3 jobban adja nagypapi krémjét…
Szia. Nem tudom, de amit te tekertél bele, már ahhoz is egy ovális, vagy legalább 2 lyukú levegőző fúvóka kellene szerintem. Ezeknek rögeszméje az egyetlen kerek lyukú fúvóka. Abból pedig a legszűkebb ad elég ízt nekem. De lehet, hogy ezt csak egyedül én gondolom így, mert én a Siren2 hármas levegőző nyílásán nőttem fel. A Dvarwban is csak a 2 lyukúak ízlenek. A porlasztóknál más a helyzet, azoknál a tekercs belsejében hosszirányú az áramlás. De fektetett tekerésnél, az olyan, aminek szélte-hossza azonos, az max. 4 menet lenne, ami nekem mindenhez kevés. Én gyártottam több lyukú fúvókát magamnak a V8 - hoz, és az nálam bizonyított. Azóta bármilyen tekeréssel maximális ízek lettek.
A szokásos ss 28ga 8 menet 0.9 ohm 14.5 watt.
De benne hagytam a gyári afct, amivel jött, lehet egy kisebbet kéne nézni vagy a vattázás nem az igazi. Vagy csak ennyit tud.
Super Sorbon kívül nem próbáltad mással? Nekem az most valamiért olyan semmilyen…
Nem. Majd rakok bele mujit, hátha. De az atamanban is azt használom, szerintem egyszerűen csak jobb az ataman.
Az is meglehet. Csak azért kérdeztem, mert én most Cotton Cloud’s-al vattáztam, és nem kell keresnem az ízeket. Nemtom mi lett a Sorb-al. Lehet userhiba.
ez a vatta elég sok de lehet jobb is az ataman
Majd még próbálgatom, egyelőre elvagyok vele, jön-megy-teszi a dolgát.
Ha már felugrott ez a topic. Mert valaki belájkolta amit írtam. Meg ha már nálam van az a V7. Igaz, akkor csak a V8 volt nálam. Én is Cotton Clouds-al vattázom, mert azt könnyű fésülni. SS316 26 Ga 6 menet 2,5 átmérőn, és TC módban (11,5 W) jól muzsikál az a fél ohmos is. Valahogy a legnagyobb AFC jött be nálam. A gyárival max 6 menet dukál, de ebben hagyom is azt, mert sokkal csendesebb, mint a V8. Talán a külső levegőző nagyobb furatai, és a nagyobb átmérőjű talp miatt. A jobb menetes tető miatt a töltése macerásabb, a V8 -énál, de viszont vannak hozzá különböző méretű kémények és palástok. A V8 ki lett próbálva ugyanezzel a felállással, de a sípoló hangja miatt visszakerült bele az az AFC, amit én készítettem hozzá. Így már elbír egy 8 menetes tekerést is. Valamivel töményebbek lettek az ízei, és csendesebb. De még mindig a V7 a halkabb. Ezért annak a gyári dolgaihoz nem is nyúlok. A V8 viszont nagyon jó lett az új palásttal. Amióta az van rajta, nem volt összeszorulás soha. Sokkal könnyebb szerelni, mint a régi tiszta műanyag palásttal, ami tavaly összetört rajta. (Van még 1 tartalék is).