hogy legyen kéznél valami ha kihajítaná a brüncit az ablakon?
Upsz, ez rosszul írtam…a topic indítójára céloztam
Nem kell kidobálni semmit, csak gyakorolni, olvasgatni , gyakorolni…
Nem olyan rossz az,de vannak tőle jobbak.
El kell kezdeni valamivel ezt az ipart is,max vesz másikat ha nem jön be neki
Nem éppen… jó az
Egyik tank se totálisan leírható, lehet belőlük jó dolgokat kipaszírozni. Csak ez a kettő pont a nagyon megosztó kategória. Igénylik a törődést, van náluk szebb(?)-jobb-egyszerűbb.
Perverz fazon vagyok, szeretem a macerásan építhető, zűrös tankokat
Na, én amondó vagyok ismét, hogy olvasgasson róluk itt vaperinán és hozzon úgy döntést.
Aki keres az talál magának jó kazánt,nem kell leragadni az elsőnél
Csak aztán tudni kell abbahagyni
Miért kéne abbahagyni?
Minek ? sokat még nem is próbáltam úgy tudok véleményt alkotni és bátran állítom vannak jobbak tőlük
A gatyája rámegy az egyszeri usernek, egyedül, szegényen és elhagyatva fog meghalni, és csak a felhalmozott 3650db RTA lesz a társasága öregkorában
Ok, nem kell abbahagyni.
Nem a család elől kell elvenni a pénzt mert az nem járható út.Azt kell megvenni ami könnyen megy én így szoktam,mindent tud a feleségem és ő mondja,hogy van -e rá való,nem kell automatába kérnem a csomit titokban…
Nem is Nem iszom, nem dohányzom, már csajozni se járok vagy 12-13 éve, lassan többet vagyok a munkahelyemen, mint itthon, nekem ez a hóbort van. Anyjuk mindenféle ásványokat gyűjt. Pénznyelőnek meg ott a gyerek, azt etetni meg ruházni is tuti csőd
Szóval azért ez nálunk is helyén van kezelve És ez így korrekt, egy jól működő kapcsolatban pedig fel sem merül, hogy ‘miért költesz megint ilyen vackokra???’ - nálam is megvan a határ és az asszony is elfogadja a hülyeségeimet, tudunk egymás bogaraival együtt élni
Egészségedre
Láncs lukkolásnál se volt gond a brüncivel nekem, de nagyobb coil esetében hamar átforrósodik a topcap
Jut eszembe, MTL felhasználásra tökéletes volt, próbáltam RDL-ként is, insert nélkül, nagyobb coil-lal. Hát, mivel MTL-re ajánlott így csak annyit mondok, RDL-re nem az igazi
Itt vagyok ellenpéldának, bármennyi kazánt kipróbáltam, csak arra jutottam, hogy nekem az első véletlen hozzám került kazán lett a kedvenc (néhány fölösleges aromát adtam érte) , semmi nem hozta azt, amit az Aromamizer a kipróbáltak közül. Jövőhéten érkezik egy új Aromamizer második kazánnak, és befejeztem a próbálkozást.
Tutira első volt ?
RTA igen (legalábbis úgy rémlik, hogy pár nappal a Dwarv érkezése előtt cseréltem)
biztos előtte podozott azért volt aromája…
Emlékszem pár podra,rta-ra más oldalon
De legyen neked az a legjobb
De disznó vagy ilyet nem szabad…