Úgy gondoltam, hogy most jött el a pillanat, fejest ugranék a kicsit komolyabb (legalábbis a kis cserélhető poris/fejes podokhoz képest) vape világba. MTL vonalon gondolkodok, de sajnos nem tudok dönteni. Első körös nyűgöm, hogy melyik tankot válasszam. Kinéztem egy párat amik szimpik, de hiszek a Vaperina közösségben, hiszek Bennetek!
Ezeket a tankokat néztem ki első körben, ezekről érdekelne vélemény. De ha van ennél jobb is ebben az árkategóriában, akkor kérlek osszátok meg velem.
Szia!
Bishop-ot és a b3-at nem volt szerencsém próbálni, bár az utobbiról több rosszat olvastam mint jót.
Nekem van Pandora-m illetve brunhildam is.
A Pandorat nagyon szeretem!
Eszméletlen könnyű megépiteni, folyásmentes, nagyon jó az izvisszaadása. Ilettve a th-t is jól tudod szabályozni.
Na meg kezdőként mikor ki kisérletezed hogy neked mekkora levegőző nyílás kell az éppen tekert coilhoz, akkor sokkal egyszerűbben tudod állítani, mint bármelyik másik tanknál és nem az van hogy ki a tekerést, és másik afc-t bele. Vagy 510 ki es 510 be.
Röviden: egyszerű, de nagyszerű tank.
A brünhilda meg… Brunhilda.
Nekem hatalmas problémáim nem voltak vele.
Az íz viszont alul maradt a pandorával szemben. Illetve maga a kazánnak az összeszerelési minősége is gyengébb mint a pandoránál.
Vannak itt akik nagyon szeretik, de nálam pl maradt tartaléknak arra az esetre ha nincs semmi más.
Olvass róla picit a fórumon, elég sok kezdőnek gyűlt meg vele a baja.
Persze
Az elmúlt két hétben csak kanthal A1 0.30 illetve 0.35-ös ment bele, mivel sajnos nickel allergiás lettem én is. Ezzel objektív véleményét nem tudok mondani, mivel a két kanthal elég “búcsús”, semmit nem tudok róla hogy honnan van.
Ez előtt használtam 0.29-es ni80-al, illetve Vandy Vape superfine fused claptonokkal.
A ni80-al általában 7-8 tekerést tettem, 2-5-ös magon ami kb 1.1-1.3 ohm környéke volt, és 12-14w között voltam.
A ni80 fused claptonnal 5-6 tekerést tettem bele, 2.5-ös magon azzal 0.80.-9 ohm között voltam, és 14-15w között voltam.
Mindkét setuppal nagyon jó izvisszadása volt
Gyümölcs, dohány és desszert-dohany téren is.
Bár gyümölcsből csak niksó ment bele.
Vattából pedig a BP mods 3mm-ét raktam bele, mivel jó es gazdaságos. Illetve pont tökéletesen belefér a pandorába.
Nagyon köszönöm. Egyelőre szerintem meg is vagyok, ilyen áron nem kérdés, hogy vele kezdem az építgetős karrierem. Tank megrendelve, felkészül: mod, szerszámok, tekercsek, vatták, mindenek.
Szia Bishop van Berserker B3 van ) Pandora nincs Brünhilda van Steam crave aromamizer classic van by-ka se clone van De én azt mondom hogy talán Bishop faák egyszerű Vagy Steam crave aromamizer classic:) Pandora is jó lehet
Remélem segitetem
Esküszöm amikor olvasom ezzeket az alergiákat mindig összecsapom a kezem hogy meguszom ezzket már bocsika semmi rosszulindat nem volt benem csak szörnyű lehet .Vagy nemtudom probáltam én is kanthal huzal-t de én nagyon erös iz vesztést érzek .