Becsukta kapuit a Veprbook

Ma délután még fel néztem rá hátha van valami szavtos dolog rajta. Estére visztont elérhetetlenné vát az oldal. HTTP ERROR 500 koddal.
Aki esetleg nem tudná ez FT-ék vape közösségi oldaluk (valósziloleg csak vólt). Aminek a fő támogatoja a juice vaport vólt. És hát az elmúlt napok eseményeit látva s tudva nem meglepő ez a lépés.

Update: Azóta megy és küllemében meg változott. Kicsit el hamarkodott voltam sorry vagyok :sweat_smile:

5 kedvelés

Legszebb öröm a schmerz im arsch .
Ellenben azért sajnálom a közösséget .

4 kedvelés

Nem volt valami nagy s különösebben aktí sem. :smiling_face_with_tear:

4 kedvelés

Nem lett volna az rossz oldal .. elsőnek én is oda keveredtem . , de nehéz volt megbarátkozni a moderációs elvekkel .. nyilván mivel az egy promatált igazából FT és juicy oldal volt semmi sem mehetett ki ami ezeknek az üzleti érdekeit sértette

Piactér aktív volt azt nézegettem minden nap

5 kedvelés

Nekem mielőtt HTTP ERROR 500-at jelzett, látható volt egy rendszer üzenet valami hasonló szöveggel, hogy “Semmi pánik, tervezett karbantartás.” Annak ellenére, hogy nem vagyok rendszeres olvasója az oldalnak, jobban örülnék ha inkább valóban csak karbantartás lenne az ok. Az sosem jó jel ha tematikus közösségi oldalak csak úgy szó nélkül kámforrá válnak, mert akkor az mással is megtörténhet.

4 kedvelés

Akkor te már okosabb vagy mint én :grin: A végén még feleslegesen keltettem itten a “pánikot” :sweat_smile:

2 kedvelés

:information_source: Aggodalomra semmi ok! Magyarország elsőszámú vape közösségi oldalán [1] csak tervezett fejlesztés zajlik.

Elméletileg 19:00-kor van a tervezett indulás, szóval ez bármelyik pillanatban megtörténhet. :slightly_smiling_face: … ha minden jól megy!

Update:

Update 2:

Újra online :green_circle:

1. ahogy ők hívják magukat ↩︎

7 kedvelés

Első számú !?¿¿! :thinking:

Think Winnie The Pooh GIF

Laugh No Cillian Murphy GIF by PBS SoCal

6 kedvelés

Még jó, hogy nem nagyképűen az egyetlen.

christopher lambert highlander GIF

6 kedvelés

Nem maradunk a legnagyobb nélkül.. működik

6 kedvelés

Az lehet működik, engem nem enged be!! :man_shrugging: Bár rég jártam ott útoljára!!

3 kedvelés

Nem maradsz le sok mindenről. :slightly_smiling_face:

tumbleweed GIF

4 kedvelés

Igen tudom!! Régebben rá szoktam nézni de akkor sem volt valmi nagy szám!!

3 kedvelés

Még jó, hogy nincsen azon a kék oldalon account-om.
:saluting_face: :grimacing:

3 kedvelés

Nyugodtan mondhatom, semmijen szinten sem hiányzik!! :pensive_face:

2 kedvelés

Akkor ezek szerint jól sikerült a fejlesztés… :confused:

3 kedvelés

Ezek szerint igen!! Leellenőriztem a jelszó jó az email adott még sem enged be!! Vagy mert régen voltam kb 1 hónapja vagy mert tudják nem kedvelem FT!! :thinking: :grin:

2 kedvelés

Utalsz neki pénzt patreonon, egyből megjavul az az account… és még talán manórudat is nyersz… :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Ott inkább indie fejlesztőknek szokás . Nem ilyen tojásoknak .

2 kedvelés

Sem a megjavulás sem a manórud nem inspirál, hogy akár 1 FT is utaljak FT-nek! :man_shrugging: :grin:

3 kedvelés