Ma délután még fel néztem rá hátha van valami szavtos dolog rajta. Estére visztont elérhetetlenné vát az oldal. HTTP ERROR 500 koddal.
Aki esetleg nem tudná ez FT-ék vape közösségi oldaluk (valósziloleg csak vólt). Aminek a fő támogatoja a juice vaport vólt. És hát az elmúlt napok eseményeit látva s tudva nem meglepő ez a lépés.
Update: Azóta megy és küllemében meg változott. Kicsit el hamarkodott voltam sorry vagyok
Nem lett volna az rossz oldal .. elsőnek én is oda keveredtem . , de nehéz volt megbarátkozni a moderációs elvekkel .. nyilván mivel az egy promatált igazából FT és juicy oldal volt semmi sem mehetett ki ami ezeknek az üzleti érdekeit sértette
Nekem mielőtt HTTP ERROR 500-at jelzett, látható volt egy rendszer üzenet valami hasonló szöveggel, hogy “Semmi pánik, tervezett karbantartás.” Annak ellenére, hogy nem vagyok rendszeres olvasója az oldalnak, jobban örülnék ha inkább valóban csak karbantartás lenne az ok. Az sosem jó jel ha tematikus közösségi oldalak csak úgy szó nélkül kámforrá válnak, mert akkor az mással is megtörténhet.
Ezek szerint igen!! Leellenőriztem a jelszó jó az email adott még sem enged be!! Vagy mert régen voltam kb 1 hónapja vagy mert tudják nem kedvelem FT!!