Igen, dohany mix kis vaniliaval. Megneztem gyorsan
Annyit beszeltek a latakiarol es annyira vagy utalja vagy imadja vki hogy biztos top3 lenne nalam ugyh muszaj megrendelnem
Azt MUSZÁJ!
Én nem önállóként tekintek rá, egyéb dohányosokat fűszerezek vele. Megmentő és tuning cucc.
Akkor vegkepp
Akkor a dohány jellege miatt éreztem kakaót is ami benne van.
Vagy B verzió, íztévesztő (is) vagyok
Hat en vaniliat egyebkent nem erzek rajta, inkabb egy minimalisan kremes edesseget plusz a picit fustos iz. De amikor az uj tekerest azzal izzitottam eloszor akkor le kellett ulnom annyira meglepodtem hogy milyen jo
Amúgy én még mindig egy olyasmi aromát keresek, ami hajaz arra, amit utoljára szívtam. Vastag, ütős, keserű és bunkó íz. Nem tudom megfogalmazni szebben.
Utolsó dohányos 5 évemben kék West szivarkát szívtam.
És ehhez hasonlót semmiben sem találtam
Előtte meg szofit, szimfóniát.
Szóval az égett keserű ízt nem találom semmiben.
Nálam a latakia nincs benne a top 3-ba végig próbálltam pár fajtát,de csak elházasítva tudtam jobbá tenni
Na egy resze befutott a dolognak es be is kevertem oket.
Azhad 1000, latakia, burley, virginia, kentucky, persian apricot es kivancsisagbol a fuu neckbreak-je mert allitolag nagyon jo
Ilyen finom dohanyillatot reg ereztem mint ami most itt terjeng. A maradek ajanlott cucc jovoheten erkezik
Hú majd beszámolsz, ha eljön az ideje. Utolsó kettőt nem ismerem
Belekostoltam a persian apricot-ba ami szinten azhad fele csoda, perzsa dohany sargabarackkal. Hat majdnem bekakaltam annyira finom. Aztan az 1000-re is rakostoltam es az jutott eszembe, hogy mi a szarert nem mondta meg nekem senki hogy ne vegyem a sok szart hanem csak ezeket. Eletem vegeig semmi mast nem akarok mar szivni csak kivonatokat!
Ugyanitt literszamra 18as gyumolcsos lottyok eladoak
Jó néha a gyümi, változatosságnak nos, a sárgabarack mennyire van “jelen” benne, és mennyire “magyaros”, ízes?
Van nekem is 5 féle Azhad, de ilyen ízesítettet még nem mertem venni.
De Latakia nélkül pl. meg lennék szomorodva.
(Nem magában…bolondítani a többit. Mondjuk az Ae 1000-ben is hasonlót csináltak).
Még mindig a Five Pawns a best?
A barackugy jon ki benne mintha hazi lekvart ennek kb, semmi mu edesseg nincs benne. Pont ezeket a gyumolcsoket keresem. A five pawnsrol megfeledkeztem, majd ha nincs mas eloveszem
Az remek nekem van egy bekevert nagy csalódásom, pedig sokan sztátolják, de nem jön át…gyümölcsös (aszalt szilvás) dohány.
Saint Clouds Jericho
Itt áll 40 naposan egy teli longfill. 0.3 ml hiányzik . (Mondjuk ez 15 mg/ml nices).
Pedig szeretem az aszalt szilvás dolgokat.
Nekem a jericho nagyon furan szaraz, mar inkabb iztelen volt
Én ugyanígy voltam,mikor először kóstoltam kivonatostCsak ne kokszolnának annyira!
Van aki meg szereti. Nem dobom ki, elcserélem valamire, vagy nemtom.
Erős ajánlásra vettem meg…hát, nem vagyunk egyformák
Nekem a journey szilvás pipadohanya is ízlik, de eddig itt még nem láttam az ajánlások között.
Nekem utoljára a Jericho úgy jött be,hogy bekeverés után másnap már toltam,mivel elég intenzív aromája van kb 3/4 flakonnál újra felöntöttem alapal és elraktam 1 hónapra érni,jót tett neki eltünt az édessége ami 1 hét után már nagyon előjöttHozzá teszem nem veszem többet,mert vagy valami más lett vele vagy az én ízlésen változott