Battle Royale - Dohányos ízek edition

Igen, dohany mix kis vaniliaval. Megneztem gyorsan

1 kedvelés

Annyit beszeltek a latakiarol es annyira vagy utalja vagy imadja vki hogy biztos top3 lenne nalam ugyh muszaj megrendelnem​:smiley:

4 kedvelés

Azt MUSZÁJ!
Én nem önállóként tekintek rá, egyéb dohányosokat fűszerezek vele. :+1:Megmentő és tuning cucc.

4 kedvelés

Akkor vegkepp​:smiley:

2 kedvelés

Akkor a dohány jellege miatt éreztem kakaót is :grin:ami benne van.
Vagy B verzió, íztévesztő (is) vagyok :joy:

Hat en vaniliat egyebkent nem erzek rajta, inkabb egy minimalisan kremes edesseget plusz a picit fustos iz. De amikor az uj tekerest azzal izzitottam eloszor akkor le kellett ulnom annyira meglepodtem hogy milyen jo

1 kedvelés

Amúgy én még mindig egy olyasmi aromát keresek, ami hajaz arra, amit utoljára szívtam. Vastag, ütős, keserű és bunkó íz. Nem tudom megfogalmazni szebben.
Utolsó dohányos 5 évemben kék West szivarkát szívtam.
És ehhez hasonlót semmiben sem találtam :roll_eyes:
Előtte meg szofit, szimfóniát.
Szóval az égett keserű ízt nem találom semmiben.

2 kedvelés

Nálam a latakia nincs benne a top 3-ba végig próbálltam pár fajtát,de csak elházasítva tudtam jobbá tenni​:smirk:

3 kedvelés

Na egy resze befutott a dolognak es be is kevertem oket.
Azhad 1000, latakia, burley, virginia, kentucky, persian apricot es kivancsisagbol a fuu neckbreak-je mert allitolag nagyon jo​:smiley:
Ilyen finom dohanyillatot reg ereztem mint ami most itt terjeng. A maradek ajanlott cucc jovoheten erkezik​:sunglasses:

11 kedvelés

:+1: majd beszámolsz, ha eljön az ideje. Utolsó kettőt nem ismerem :slightly_smiling_face:

Belekostoltam a persian apricot-ba ami szinten azhad fele csoda, perzsa dohany sargabarackkal. Hat majdnem bekakaltam annyira finom. Aztan az 1000-re is rakostoltam es az jutott eszembe, hogy mi a szarert nem mondta meg nekem senki hogy ne vegyem a sok szart hanem csak ezeket. Eletem vegeig semmi mast nem akarok mar szivni csak kivonatokat!
Ugyanitt literszamra 18as gyumolcsos lottyok eladoak​:smiley:

7 kedvelés

Jó néha a gyümi, változatosságnak :+1:nos, a sárgabarack mennyire van “jelen” benne, és mennyire “magyaros”, ízes?
Van nekem is 5 féle Azhad, de ilyen ízesítettet még nem mertem venni.
De Latakia nélkül pl. meg lennék szomorodva.:slightly_smiling_face:
(Nem magában…bolondítani a többit. Mondjuk az Ae 1000-ben is hasonlót csináltak).

Még mindig a Five Pawns a best?

1 kedvelés

A barackugy jon ki benne mintha hazi lekvart ennek kb, semmi mu edesseg nincs benne. Pont ezeket a gyumolcsoket keresem. A five pawnsrol megfeledkeztem, majd ha nincs mas eloveszem​:smiley::smiley::smiley:

3 kedvelés

Az remek :+1:nekem van egy bekevert nagy csalódásom, pedig sokan sztátolják, de nem jön át…gyümölcsös (aszalt szilvás) dohány.
Saint Clouds Jericho
Itt áll 40 naposan egy teli longfill. :roll_eyes: 0.3 ml hiányzik . (Mondjuk ez 15 mg/ml nices).
Pedig szeretem az aszalt szilvás dolgokat.

2 kedvelés

Nekem a jericho nagyon furan szaraz, mar inkabb iztelen volt

2 kedvelés

Én ugyanígy voltam,mikor először kóstoltam kivonatost​:grin:Csak ne kokszolnának annyira!

3 kedvelés

Van aki meg szereti. Nem dobom ki, elcserélem valamire, vagy nemtom.
Erős ajánlásra vettem meg…hát, nem vagyunk egyformák :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nekem a journey szilvás pipadohanya is ízlik, de eddig itt még nem láttam az ajánlások között.

2 kedvelés

4ml a friss azhadbol, jo lesz ez​:smiley:

6 kedvelés

Nekem utoljára a Jericho úgy jött be,hogy bekeverés után másnap már toltam,mivel elég intenzív aromája van kb 3/4 flakonnál újra felöntöttem alapal és elraktam 1 hónapra érni,jót tett neki eltünt az édessége ami 1 hét után már nagyon előjött​:slightly_smiling_face:Hozzá teszem nem veszem többet,mert vagy valami más lett vele vagy az én ízlésen változott​:slightly_smiling_face: