Azhad's Elixirs - Mandarin Dreams

Gyártó: Azhad’s Elixirs

Ízvilág: Dohánymixtúra-mandarin-sajttorta-bajor krém

Keverési Arány: 20 milli aroma a 60-as longfill palackban

Érlelési idő: Nincs erre vonatkozó infó, vagy az olaszt nem érdekli

Tisztelt Hölgyek és Urak! Vaperinák és Vaperek!

Különleges jószágot hoztam most Nektek a vape világ itteni boncasztalára, s mivel az elvárásaim nagyok voltak, így nyugodt szívvel kijelenthetem, ez sem egy kispályás ízvilág.

Azhad-ék jelen pillanatban elég nagy űrt töltenek ki nálam. Desszertdohány… Valaki szereti, valaki utálja, én az előbbi kategória vagyok. Ez valahol 15 évvel ezelőtt, a Laca féle RY4-gyel kezdődött nálam, és az első üveg K Flavour Alfie-mnál csúcsosodott ki, azóta ez a fő irányvonal. Jelenlegi 6 tankomból 5-ben effajta liquid van. Ebből jelenleg 3 Azhad’s. Minőségi cuccokat kreálnak, és olyan ügyesen ültetik egymásra az ízeket, hogy abból teljes harmónia születik.

Nézzük mi van a kupak alatt: Dohánymixtúra. Elméletileg Kentucky, és Virginia, valahol írnak Cavendish-t is. Kábé ugyanaz van benne, mint az East Granate-ben, ami a kedvencem tőlük. (Egy hétig biztos ami ziher érleltem…) Egy elég jól összekreált keverék, szerintem e kettőn kívűl még sok aromájukba ezt rakják. Mondom ezt úgy, hogy az első slukk utána jött a felfedezés: ez ugyanaz az alap, mint az East-nél. Egy abszolút kb mindenhez alkalmazkodó naturális selymes dohány íz. És ez lesz többségben a liquidben. Mandarin: White King óta nagy kedvencem a jól beültetett mandarin íz. Viszont ami ott dominál, az itt csak felül a dohányra, de ezt olyan mesterien teszi, hogy mikor kibontottam a flakont, akkor a tömény mandarin illat csapott meg, mégsem dominál benne, ad neki egy nagyon minimál savanyát, alig észrevehető, maximum az ember nyelvének a hegyén az íz érzékelő bimbókat birizgálja meg, kifújásnál megjön picit az íze, pont, amennyire kell. Bajor krém-sajttorta: ezt szerintem egybe vehetjük, egyikről sem mondaná meg az ember, hogy ott van, egy kis édeskés krémességet ad kifelé fújáskor szintén. Kb a kreációt úgy lőném be, hogy 70% dohány, 20% mandarin, 10% meg ez utóbbi kettő. A kompozíció mesteri, szerintem nem előszőr írom meg, hogy Azhad-ékban még nem csalódtam egy ízükben sem.

Aki szereti a nem túl harsány desszertdohány ízeket, azoknak nyugodt szívvel ajánlom, akik meg ismerik a gyártó termék palettáját, azok meg csalódni nem fognak benne.

Setup: Ennequadro Moka RTA - 1,5 ohm , szűk MTL , Dicodes Dániel 21700 - 12,5 Watt

Köszönöm, hogy ismét időt szántál az irományom végigolvasására.

Arpee

21 Likes

Nem tudom megemészteni ezt a kombot. Verjetek agyon, de akkor sem. :relieved_face: Hogy jut valakinek eszébe, hogy a mandarin mellé sajttortát meg bajorkrémet tegyen? Ettől elhiszem, hogy patent az íz. Csak elképzelni nem tudom. :sweat_smile:

9 Likes

Vannak ott még extrémebb eresztések is. Meg kell kóstolni, és eldönteni. Az East Granate konkrétan büdös zokni illatú, mégis a kedvencem tőlük, mert az íze meg :kissing_face_with_closed_eyes: :pinched_fingers:

9 Likes

A desszert dohány rajongók táborát erősítem, úgyhogy én köszönöm szépen az írást, sikerült felkeltened az érdeklődésem a márka iránt. Az olaszok ízlésvilágát meg különösen kedvelem. :slightly_smiling_face:

8 Likes

Mandarin Dreams - East Granate - Persian, és már majdnem ingyenes is a szállítás… :rofl:

5 Likes

Köszönjük a cikket … Nagyon szeretem a citrus félék ízvilágát és mostanában amúgy is a valami gyümölcs és desszert kombinált íze jön be leginkább … Szívesen rá kóstolnék erre is :heart:

7 Likes

Mélyebb dohány dominánsabb lesz, mint az Eliquid France. FYI. :wink:

6 Likes

Szia! Tetszenek a tesztjeid, jó a retorika és azonos az ízvilágunk. Bár csak előtudnál állni azzal, hogy megtaláltad a Garrison méltó utódját. Tesztelgessél csak szorgalmasan… Iszom, majd ízlelgetem szavaidat.

3 Likes

A K Flavour eltünését követően magam is felfedeztem a Azhadot és titkon remélve most érlelődik egy Ghianda di Giove, mert a gesztenye jelenlétét ígéri, no majd meglátjuk….

Az Ír tejszín hiányzik, most kutatom az aromát külön, esetleg azzal megbolondítva…

3 Likes