Ezt ma kaptam,az Emporio-tól:
Google fordító,de a lényeg,hogy tilos akciózni
Szabad világ…hurrá…mi jön még.
Nagyon remélem lesz valami helyette, ha nem is legalább ingyen posta!
Az egész euban ez lesz…
De komolyan, valaki erre teszi fel az életét, hogy ezer apró szemétséggel még nyomorgassa az embereket? Gondolom, nincs itt semmi komolyabb probléma, mint a vape
Az emberek mindig is nyomorgatták az embereket, nem változott semmi, max az eszközök mások.
Egyszavas válaszom van rá :igen.
Kerestek olyanokat akiket nem sarcoltak még meg
Mindenhol ezt olvasom most pl ausztrál,angol stb……
Ez esetben nem a sarcolás a cél, hanem az ellehetetlenítés.
1 napra lennék szuperhős…fél napig csak a gödröt ásnám.
Ha én lennék OTT,vagy más olyan helyen,én intézném a sorsát pár embernek. nemcsak ebben az ügyben
Rosszul írtad !!!
Ásatnám helyesen
Nekem is legalább annyira tűnik szemétkedésnek, mint bevételi forrás reményének. De ezt a világot már piszkosul el is bonyolították, 2020 óta meg keményen hanyatlik.
Úgy látszik, nem mindegy, hogy egyesek a kórházat vagy futballt szeretik, dohányosok vagy sem, stb…
Ha egy kicsit is belegondoltok, ekkora szar azóta van, hogy megjelent a kicikinai Elf Bar ezt már nem nézhette az EU. tétlenül.
Mindenhol az online kereskedelem égisze alatt hoznak különböző szankciókat, mint nálunk például a blokkolt weboldalak, Olaszban akciók, ki mit tud kitalálni, nem tudom csak sejtem, az a leborult szivarvégit!
Igazad van,de az a kérdés ki szoktatta rá az embereket a bar-ra,és miért azzal töltötték fel amivel.
Most meg meghúzta valaki a vészféket mindenhol elgondolkodtató……
Szerintem meg azóta, mióta komolyabb eszközeink vannak, mióta az elektromos terjedése már ténylegesen veszélyeztetni képes más iparágak bevételeit. Amíg szinte csak a cigiformájú állt rendelkezésre, a kutya se törődött vele.
Fél nap nem elég
Nem merek belegondolni,mi lesz a vége
Amit a nép eltűr nekik…de lesz itt még cifrább is ami a vape-nél jobban fog fájni…persze úgy lesz tálalva, hogy a “mi érdekünkben”, hogy legyen elég hiszékeny aki tapsolva önként akarja. Ismerős szitu…