Igen, ez is szimpi benne. Szerintem ez lesz. Főleg ezen az áron, amit @Elek_Segits linkelt.
Szóval köszi mindenkinek
Itt látok free, $4.16, $5.85, $24.11 módokat is. A free jó lehet, vagy válasszam inkább valamelyik fizetőset? Illetve ha megfogják, mennyi plusz költségre számíthatok itthon?
Eddig én az 5 ill. 24 dodóssal szállítattam a az 5 dodós is megjött simán eljárás nélkül meg a 24 és is!
Eddig nekem 1x vámolták meg a csomagom, akkor 399ft volt a költsége.
Igen azért is írtam, hogy semmi értelme a vámos+áfás küldést választani mert ha eljárás alá kerül akkor sem lesz 20 dodónyi a ráfizetés!
Köszi. Megrendeltem, kíváncsian várom.
Az mennyire normális egyébként, hogy nem kaptam egy visszaigazoló mailt?
Mire kifizeted, kéne lennie vagy 3 darabnak… Spam mappa?
Sajnos nem, semmi. Van egy rendelési számom, majd írok a supportnak.
Amúgy csak pozitívan tudok nyilatkozni róluk. Épp nem voltam szerencsefaktorban az esetemben!
Majd lesz valahogy.
Ma meg is érkezett végre a modom, de valami nem okés. Nem akar bekapcsolni. Hiába van benne az aksi, nem bírom életre kelteni, pedig teljesen fel van töltve. Ha kábellel rádugom a laptopomra, akkor működik, előjön a menü, működnek a gombok, és még ki is írja, hogy az aksi hány %-on van. Mit csinálhatok rosszul?
5 klikkre semmi? Mi is ez a cucc?
Se 5, se 3, se 2, se hosszú, semmi. @Elek_Segits ajánlása, a ZQ Essent DNA75c
És ha benne van az akku, rádugod a kábelt, akkor jelez, és tölt? Hagyd rajta egy darabig, utána próba újra
Igen, jelzi hogy tölt. Megpróbálom, köszi
Valami történt, megjavult. Tárgytalan.
Sajnos (vagy nem) az első építésemről el is felejtettem képet készíteni a nagy izgalmamban. De működik, szóval nagyon köszi mindenkinek a tanácsokat. Innen nincs visszaút!
Örülök, hogy magához tért van ilyen.
Semmit. Olyan pici a dudor az akkukupak belső felén, a vastagabb/picit viseletes fóliás akkuk negatív oldalán nincs kontakt . Én is ráfutottam