Én inkább akkor semmit nem mondok ezt nagyon nehéz lehet eldöteni
Nyugodtan
Még van időm elődönteni, egy ilyen tételnek már alaposan utána szeretnék járni.
Nem mondok semmit Danit csak néztem probáltam azt csinája amit kell . Dovpo ból volt van is Dna és ha nem félsz egy csöp pc és configtól az is megcsinál neked mindent …kb ennnyi az én véleményem
Vagy bízd a szerencsére…fej vagy írás…és így nem magadat okolhatod ha csalódnál
Még annyi eszembe is jutott, hogy milyen levessel használod? Bírja az 50/50-et folyás nélkül, vagy legyen inkább sűrűbb?
Hmm, ez a Pandora nálam valahogy elment ingerküszöb alatt. Így robbantott ábrán elnézve ötletes…
Csak 50-50-et használok bele, nem folyik.
Majd elered az nyáron a 40 fokbam
Lehet, erről még nem tudok nyilatkozni.
Egyenlőre melós zsebben forog mindefelé, mindenhogyan, és így nem folyik.
nekem ezek közül pandora-m van. Én nagyon szeretem. Jó íz és faék egyszerű. Nekem a legjobban az tetszik benne, mivel vaksi vagyok, hogy a coilt a helyére tenni nagyon egyszerű, így kb vakon is megy , én kanthal -lal használom 28ga 8 tekeréssel, kb 2 ohm-on 11 w-on. Így is van íze, és nagyon takarékos is simán elég neki 6-8 ml, úgy, hogy egész nap használatban van folyamatosan. Igaz így nem egy gőzkazán, de az ízeket jól adja.
És ti milyen modokkal használjátok?
Most egy GeekVape S100 Aegis Solo 2 Mod-ot néztem hozzá. Szerintetek milyen lenne együtt a kettő?
GeekVape M100 Aegis Mini 2 Mod is elég szimpi
én hérával használom
Mondjuk ez is baba. Na jó, most bajban vagyok. Nem tudom hogy mit válasszak.
Szépnek szép és valszeg jó is, de szerény véleményem szerint egy 22-es tankkal a tetején… hogy is mondjam…kissé bután fog mutatni. Ha jól emlékszem 33-es tankot tud lelógás nélkül fogadni, és nem mellesleg akkora mint egy fél tégla.
De ha megunja az mtl -t tehet rá egy valhallát bírni fogja
Oda már karcsú lesz
Sajnos nem tudom hogy ezek a méretek igazán mit mutatnak a valóságban, sőt, még ilyen komolyabb mod+tank kombót sem láttam, fogtam még, így nem igazán megy még ez. Ha azt mondod, akkor hiszek neked, mert a méreteket láttam papíron, de nem tudtam hogy ez így hülyén néz ki. Akkor jegelve, leállok a keresgélésével, és keresek egy olyat, ami passzol ezekhez a méretekhez. Köszi