Dvarw lesz, belőle, a kérdés csak az hogy “sima” vagy FL legyen.
Miben jobb/roszabb az FL?
Előre is köszi a válaszokat.
Dvarw lesz, belőle, a kérdés csak az hogy “sima” vagy FL legyen.
Miben jobb/roszabb az FL?
Előre is köszi a válaszokat.
Szia!
Mindkettő nagyon jó, nem fogsz csalódni egyikben sem! Az FL-ben könnyebb a lefogatás, előnye talán még hogy a tankszekciót 3/4 menettel le-fel rakod! Én hátrányként említem a peek(műanyag) chimneyt. Ez nagyon a Nano tankra hajaz! Talán még az üvegpalástot is ide venném, főleg úgy hogy nem kapsz mellé pótpalástot! De talán a legnagyobb hátránya a régi szériával szemben hogy jóval hangosabb! De ennek ellenére azt mondom jó kazán mindkettő!
Hogy a hőt jobban vezeti az látod igaz, de nem biztos hogy a minőség rovására ez ér annyit! Még szerencse hogy lehet kapni hozzá palástot! Azért ebben az árban már illene kapni mellé egy pótpalástot szerintem! Amúgy ha összetörik ez a palást 3600ft! Nekem a régibe is meg az FL-be is a gyári 1,2-es van és bizony hangosabb!
Akkor bocsi én az MTL ről írtam a véleményem!
Igaz igaz! Még a DL FL-ről nem tudok írni még nem lett meg a rávaló! De arra is kiváncsi leszek!
GeekVape Zeus X RTA. Felső levegőzésű, dualnak és single-nek is építhető, a felépítésének köszönhetően szivárgásmentes, egyszerűen újraépíthető, a vattázása is egyszerű.
Ízvisszaadása jó, a gőzmennyiség nagyon jó.
Csak ajánlani tudom, nincs vele kínlódás.
Ha jó darabot fog ki (van belőle sok széria hibás is!), akkor szerintem is jó kazán. Kezdő RTA-nak viszont pont a széria hiba miatt nem ajánlanám, mert ha véletlenül olyat fog ki valaki, akkor elmegy a kedve az egésztől.
Szeva! Van egy Aromamizer Supreme Limited Edition,ha erdekel.
Szia! Mindenképp a Vapefly Brünhildáját javasolnám,pofonegyszerűen építhető-alsó tankos kazán,és nagyon jól kezelhető.7-12ezer forint közt hozzá jutsz.DL-MTL is létezik.Igaz nincs a listán,de szerintem a legjbb kazánok közt van.
Szia, én használok Zeusokat, bizony nem ajánlom kezdő tanknak. Kezdőnek én a Hellvape Destiny-t szoktam ajánlgatni.
Szia.
Van egy fekete zeus single kazánom, ha érdekes számodra.
Nekem bizony semmi gondom vele, lazán megépitem mindig, sosem folyt még meg.
Ha gondolod keress meg ez ügyben.
Szia,
Meg van még?
Mit kell tudni róla?
Kezdő vagyok bocsi
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.