Igen Zolika…oda is lehet…ti se maradjatok ki a jóból
Igen. Ehhez már én öreg vagyok, de valós szitu…hasonlatnak is enyhén sánta, de nem jutott eszembe jobb.
Köszönöm én nem fogyasztok egyik termékből sem,gyárilag vagyok ilyen gyagyás
Ezt nekem is mondták már, de én úgy vélem a cigi rosszabb. Talán nem fog majd nekik kelleni. De aki nem cigizett, az ettől függetlenül ne is ecigizzen!
+1 voks. Teljes igazság…
Ohh, tényleg!
Lehet e sört önteni a tankba? De van e akkora tank, amibe belefér pár liter?
A hasadba nem jó? Jelenleg más technológia nincs a piacon, amivel el lehetne porlasztani. Illetveeeee, de én ebben nem bízok…
Igaz csak tegnap keveredtem ide,de biztosra mondhatom hogy a vape nem számit dohányzásnak… Logikailag se meg sehogy se! Plusz kevesebb mint egy hete szívom az Ursamat,és szinte csodákra képes. Nem fuladok,nem krákogok és bringázni is eljárok minden este. Ezt az analóg cigivel nem tettem meg mert tudtam ugyis elfáradok hamar. Szóval az e-cigi nem cigi!
Erről már csak a döntéshozókat kéne meggyőzni…
Persze. Ha letakarjuk a szemüket egy tonnányi zöldhasúval,akkor talán máshogy vélekednének.
Az a baj, hogy mások már letakarták.
Az nem számít, csak az a pénz, amit mostantól nem gyógyszerre meg adóra költesz, ha a dohányosok holnaptól lapáttal tolnák a szájukba a homokot a játszótéren a cigi helyett, akkor holnaptól a homokzabálás is dohányzás lenne.
Thats life.
12éve vépelek…végig sportoltam ezt az időt nem kis intenzitással és semmi bajom…mondjuk előtte az analógnak sem volt észrevetető hatása a sportolásomban, se a piának
Kinek mi jön össze. Kezdetben nálam se volt gond,csak az utóbbi pár év elég depresszív volt szóval ha itthon voltam akkor szinte láncdohányoztam,ez gondolom rá tette a lapátot.
Detto. De szerintem te sem vitted túlzásba. Szerintem ez lehet a nyitja a dolognak.