Augvape Foxy One mod vagy vsticking vk530 mod beszerzése

Sziasztok.
Nem tudjátok honnan lehetne beszerezni ezt a 2 modot? Vagy esetleg kitet. Ha esetleg valaki tudja kérem segitsen , köszönöm

1 kedvelés

Szia!
Itt mintha lenne, de nekem fura az ára. Lehet csak a csomagolás? :rofl::thinking:

4 kedvelés

Hát fura. Nagyon olcsó ennyiért

6 kedvelés

Új modot nehéz lesz beszerezned.
Druga rta-t gondolták hozzá a készítők eredetileg.
A mod még megvan,igaz leharcolt állapotban de üzembiztosan működik :smiling_face:

5 kedvelés

Itt még viccesebb az ár :wink: https://www.vapeanswer.com/augvape-foxy-one-kit-120w-with-intake-sub-ohm-tank

4 kedvelés

Foxy One-t én is akartam venni már…ha rwndel valaki, beszállnék ha olcsó és van is :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Kipróbáltam és Magyarország kiválasztható… Ott akad el, hogy minimum rendelési érték 36 dollár :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

én is eddig jutottam :slight_smile: De hátha van itt valaki, aki hallott már róluk :slight_smile:

5 kedvelés

Itt még talán van egy Foxy. A boltot nem ismerem sajna.

4 kedvelés

Hm én sem ismerem. Talán 20 volt a határ csak modra. Nem tudom mi legyen. Valaki nem ismeri a boltot?

4 kedvelés

Kéne 2 dollárért mi? :see_no_evil: :wink:

4 kedvelés

Hm… persze :smiley:

3 kedvelés

Három…sőt 4 kecskét is adnék érte​:point_up::grin:

3 kedvelés

Végre a magyarok pénze is ér valamit itt.
Ránk is gondoltak.

2 kedvelés

Sourcemore minden feliratnál…
Rég kifogyott készletek lehetnek.
Aki bátor kipróbálhatja !
2 dollárért aromát nem lehet venni nemhogy egy foxy-t :joy:

5 kedvelés

Lehet, hogy a szállítási költség meg 140 euró… :smiley:

2 kedvelés

Már csak kerekíteném 200-ra. :thinking:
Money Cash GIF by ZDF Magazin Royale

3 kedvelés

Trump győzelmére senki nem gondol? Mindjárt vége a háborúknak, erősödik a Dollár :point_up:, béke költségvetés milliós fizetések… :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Be ne induljon az indokolt háborús vészhelyzet :thinking::confused:

3 kedvelés

Na gyerekek, ha már így összegyűjtünk a témában. Vk530? Nekem az is tökéletes mod ha már Augvape ennyire ritka…

3 kedvelés