Tud valaki még bármit, ami kiküld csomagot Magyarországra és árulnak nautilus v3 22 mm-es tankot?
Szerintem ők már nem szállítanak Magyarországra!
A löpötyi esetleg @Tyutyika közbenjárásával.
![]()
Egyébként, de ez 24mm:
![]()
Átnéztem a shipinget. Nem volt kikötésük. De elképzelhető.
Most megnéztem, be tudod tenni a kosaradba, de nekem azt írja , csak LPV áruházak! Gondolom csak Magyaroknak!
Igen, ugyanezt írja. Ezek alapján már nem szállítanak.
cf modhoz lett volna, de akkor megelégszem az eleaf ec-a ecd ec2m 30-50 wattos porlasztóival, mintha atlantis tankra tervezték volna őket, és cf mod akksira. ![]()
például: fantasztikusan hozza az ízeket a Full moon Sky mojito mix arománál. Beszarás egy kis aromából mit ki lehet hozni, ma már mesh coil-okkal. De a többi aromára is igaz, veri a freeemax tea fiber mesh porlasztókat, amiről 5 éve azt hittük a csúcs.
Hamár mesh coil. Ott van a voopoo, vaporesso, smok amelyek mesh is kivitelben kaphatók és ízben ugyan úgy sokat dobnak . Íz és tartóssag szerint csak a gyártó által igazolt db-ok tudják a tutit . Ha az íz a szempont akkor jó a második fél által gyártott is de jobb esetben 10k puff után kuka. Rossz esetben 1k-2k ha megélnek . Na de van még az épített ugye amihez kell pár extra felmenő !?¿ Na azzal 2 hónap is lehetséges puff szám nem releváns elhanyagolható, befektetett idő és pénz tekintetében is. Illetve ízben is rá vér a porlasztókra. Az én készülékem 1M nél át fordul és soha nem is monitoroztam így 100k biztos bele ugrik egy építésbe . Pl ez itt majd másfél hónapos . 5 perc helyett 10 percet szórakozok vele . De lehet több időt vesz el a közvetlen rokoni ágon való keresés majd .
ezek az eleaf-ek is mind mesh porlasztó, AST orvosi minosegu technologiaval. JÓ ÖREG EC porlasztók tucatnyi tankhoz jók.
a megoldás vagy tovább keresés, vagy megkérni .store-t hogy hozzon be.
igen, tőlük már megvan a 24 mm-es SS és fekete, Ijoy Saber modokra, kellene Aspire CF Modokra 22 mm-es változat.