Aspire Nautilus 3 Mod

Sziasztok!

Kezdő vagyok még az e-cigi világában. Hosszas utánaolvasást követően nagyjából sikerült behatárolnom, hogy milyen eszközt is keresek, viszont gyakorlati tapasztalatom nincsen a témában, így tőletek kérnék segítséget!

A választásom az Aspire Nautilus 3 tankra esett és alá egy hozzá jól passzoló modot próbáltam keresni. Eddigi tudásom szerint 2 mod közt vacillálok.: Az Aspire Zelos 3 és Zelos X között.Valakinek esetleg van tapasztalata az említett modokról? Esetleg jobb alternatívája? A Tankon nem szeretnék változtani, mert elméletileg MTL-ben ez az egyik best.

Amennyiben valaki ismer egy megbízható weboldalt, ahol beszerezhetem a fentebb említett termékeket kérem ne tartsa megában! (sokat segítene!)

Előre is köszönöm a hozzászólásokat és sok hasznos posztot, ami által sikerült megrendelnem liquideket!

3 kedvelés

Szia! Véleményt nem tudok az Aspire termékekről, de a Pandás oldalon, vagy máshogy mondva Aladár és Lajoséknál van ilyen mod és tank is. Még azt is megsúgom segítségként, hogy Franciák! :wink:

Zelos 3 beépített akkus (3200mAh) míg a a Zelos X80 cserélhető akkus (1 x 18650 méretű), amit külön kell venni hozzá. De jobb szerintem a cserélhető akkus mod, viszont kell venni hozzá legalább 2 akkut, hogy rotációban tudd használni és egy akkutöltőt is. A tankhoz meg porlasztókat (Aspire BVC Coils)!

5 kedvelés

Aladár és Lajoséknál… :smiley: :smiley: :smiley:

4 kedvelés

Köszönöm szépen! Megvan!

4 kedvelés

Egyébként tartály és porlasztó kapható itthon is.
Természetesen messze nem olyan jó árban, mint bárhol máshol.
https://eliq.store/termek/aspire-nautilus-3-tank/

4 kedvelés

Ezt csak úgy loptam valahonnan. Nem tudom ki írta egyszer, de nagyon jó! :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés