Szerintem ha szabin voltak akkor felgyűlt egy kevés feldolgozandó dolog nekik.
Akkor várok! Köszi. Hirtelen nem is tudom, volt-e a kapcsolatoknál e-mail vagy bármi. De megoldottad helyettem!
Engem is aggasztott,így hát rá kérdeztem.majd csak ki alakul ez is.
Bízzunk bent!! Én januárban regisztráltam, vásároltam is , de engem sem enged be . Egy hete írtam nekik én is de nem válaszoltak !!
Szerintem ennek meszeltek.
Nincs ott semmi baj és ne is legyen megjött minden nekem múlt héten,bár én régen is tőle rendeltem a kezdetemtől.
Csak fura, hogy technikai problémára hivatkozik… Elfelejtette az Admin Passwort-öt? Remélem, hamar megoldódik.
Vagy serverprobléma,ez a jobbik,vagy nagytestvír probléma.Na ez a rosszabb
Èn is ezt a választ kaptam…várok hátha helyrehozzák…
Valószínű lett valami az oldallal és próbálják helyre rázni.
Szerintem ez kamu, inkább más lesz a háttérben, lehet ők is épp költöznek. Egy weboldal nem romlik el, mint egy autó.
Szervusztok !
Én tegnap rendeltem, ma érkezik a futár. Több éves regisztrációm van. Így gondolom csak az új (újabb) regisztrációkat érinti a probléma.
Remekül hangzik
Mert nem léteznek rossz akarók meg hackerek? Dehogy nem. Amúgy hiába tippelgetünk. Idővel kiderül. Bár az nekem fura hogy más meg rendelt épp mostanaban….
Szervusz !
Már meg is érkezett a rendelés, szóval…
Lehet eltart egy ideig mire az új regisztrálókat ellenőrzik a közösségi oldalakon …nem-e hatósági személlyel van dolguk.
akkor írjak nekik vagy mi? nem akarok senkit emiat zaklatni
Akkor ezek szerint a név elé oda kellett volna írnom,hogy nem rendőr?
Csak vicceltem Mondjuk a multinacionális cégek manapság már simán megszerzik az FB-tól bármelyik felhasználó általuk beskatulyázott státuszát. Az információ (amivel a user fizet) pénzt hoz az FBnak…és egyre többet.