Aromamester bejelentkezési probléma

Szerintem ha szabin voltak akkor felgyűlt egy kevés feldolgozandó dolog nekik.

2 kedvelés

6 kedvelés

Akkor várok! Köszi. Hirtelen nem is tudom, volt-e a kapcsolatoknál e-mail vagy bármi. De megoldottad helyettem! :smile:

2 kedvelés

Engem is aggasztott,így hát rá kérdeztem.majd csak ki alakul ez is.

3 kedvelés

Bízzunk bent!! Én januárban regisztráltam, vásároltam is , de engem sem enged be . Egy hete írtam nekik én is de nem válaszoltak !!

2 kedvelés

Szerintem ennek meszeltek.

4 kedvelés

Nincs ott semmi baj és ne is legyen :smiling_face: megjött minden nekem múlt héten,bár én régen is tőle rendeltem a kezdetemtől.

3 kedvelés

Csak fura, hogy technikai problémára hivatkozik… Elfelejtette az Admin Passwort-öt? Remélem, hamar megoldódik.

4 kedvelés

Vagy serverprobléma,ez a jobbik,vagy nagytestvír probléma.Na ez a rosszabb​:pleading_face:

2 kedvelés

Èn is ezt a választ kaptam…várok hátha helyrehozzák…

2 kedvelés

Valószínű lett valami az oldallal és próbálják helyre rázni.

2 kedvelés

Szerintem ez kamu, inkább más lesz a háttérben, lehet ők is épp költöznek. Egy weboldal nem romlik el, mint egy autó.

3 kedvelés

Szervusztok !

Én tegnap rendeltem, ma érkezik a futár. Több éves regisztrációm van. Így gondolom csak az új (újabb) regisztrációkat érinti a probléma.

6 kedvelés

Remekül hangzik

3 kedvelés

Mert nem léteznek rossz akarók meg hackerek? Dehogy nem. Amúgy hiába tippelgetünk. Idővel kiderül. Bár az nekem fura hogy más meg rendelt épp mostanaban….

2 kedvelés

Szervusz !

Már meg is érkezett a rendelés, szóval… :thinking:

7 kedvelés

Lehet eltart egy ideig mire az új regisztrálókat ellenőrzik a közösségi oldalakon :grin: …nem-e hatósági személlyel van dolguk.

3 kedvelés

akkor írjak nekik vagy mi? :smiley: nem akarok senkit emiat zaklatni

3 kedvelés

Akkor ezek szerint a név elé oda kellett volna írnom,hogy nem rendőr? :smiley:

3 kedvelés

Csak vicceltem :grinning: Mondjuk a multinacionális cégek manapság már simán megszerzik az FB-tól bármelyik felhasználó általuk beskatulyázott státuszát. Az információ (amivel a user fizet) pénzt hoz az FBnak…és egyre többet.

3 kedvelés