Persze, használható volt ez is, de ha van 14 jobb a polcon minek szenvedjek vele.
Ez is igaz, egyetértek.
Nyilván mindenki más, mást szeret vagy értékel nagyra.
Csak nálam az nem igazán érték- vagy élvezeti érték növelő tényező, ha egy japán mesterember egy rta minden apró darabját hetekig finomítja, kézzel polírozza, szorgosan méricskéli tolómérővel minden művelt után, persze így nő az önköltsége is a terméknek (lásd FourOneFive v2 rta 300 eur). Ha jól néz ki, időtálló és normálisan műxik, nem szorul tehát egy min. toleranciában benne van, az számomra már szuper, felőlem akár gépen is tömeggyárthatták (valódi! minőségellenőrzéssel a végén…)
A chariot 10/10, amiatt vettem meg a 22-t, de az már nem. Nálam, @Paska imádja, szóval sok minden múlik az egyéni preferenciákon is. Plusz lehet nem egyenletes a minőség és én pont kifogtam egy szorulosabb fajtát, ki tudja.
De ez csak annyit jelent, hogy neked ez nem érték, nem azt, hogy nincs értelme. Mert másnak az. És hidd el volt nálam minden jézuskától a géppuskáig. Plusz azért van olcsó mert egy highend cég kifejlesztette a technológiát, amit le lehett másolni, hignend nélkül sosics tömegtermék. Persze nem minden jó, ami drága is, szóval nem árt utána nézni mit vesz az ember.
Vagy csak keveset használtad, mert nálam előszőr szorult egy kicsit!! Már apszolut nem!! Kiváló rta!!
Én karácsonyra leptem meg magam a Chariot 23 rta-val (már tudom hogy ez előd-utód vagy mikori), azzal nincs gond hogy szorulna, sőt a palást még nagyon picit mozog is a deck-en, mégse szivárog vagy ereszt. Jól kezelhető, és ízek is rendkívül jók
Szerintem egy nagyon jó kis rta ár/érték arányban, én is szeretem.
Persze, mert agyfaszt kaptam és használtam mást.
Az Arcana és a Chariot is nagyon jók!!
@John
Összegezném az általam olvasottakat,vagy megveszed vagy nem.
Van itt ellen,és nem ellentábor is.
“A döntés az öné”
Pontosítok: megvenné.
Egyébként az ízével nem volt gond, bár nem is volt annyira kiemelkedő.
És ajánlatok is vannak egy olasz és egy francia shopra, free shippinggel
Még hezitál ő is az igen és a nem között
Az a véper halála.
Mert egyszercsak nem kapni…akkor már késő.
Mert mindenki hezitál!!
Ezt ismerem én is,mire eldöntöttem,már sehol sincs amit szerettem volna.
De ígéretet kaptam talán februárra…
(Persze hogy utolsót vettem meg a shopban,de akkor már el volt kelve mikor odaért a pici megtakarított összegem )
Miről maradtál le?
Én úgy vagyok vele ,hogy egy highend termék ne legyen ennyire itt ott … keresem a szavakat rá bakis …
A Te negyedik vagy ötödik? Rta-d ról
Azért ez nem high-end…