Arcana 22 rta

Nem új!!

5 kedvelés

Jó Jó, de ebből nem derül ki honnan ! :sweat_smile:

6 kedvelés

Hunvaper!! :rofl:

4 kedvelés

Arckönyv ?

5 kedvelés

Igen!! Ott van több vape csoport!!

5 kedvelés

Én most a kék danira izgultam rá, jaj nem neked akartam írni. :sweat_smile:

7 kedvelés

Azt hittem neked is Arcana kellene!! :grin: :joy:

6 kedvelés

Isten ments :rofl:

7 kedvelés

Nem adnám vissza!! :grin: Igen kezes és kedvenc rta!!

7 kedvelés

Nem is tudnád :grin:

6 kedvelés

De néztem már van újabb is azt hiszem Mate vagy valami hasonló!! Az is kell majd!! :grin:

7 kedvelés

Muted!!

5 kedvelés

Ha rám (is) gondoltál, én is olvastam az apró betűst és értettem.
De azt a hirtelen gondolatomat próbáltam megosztani, hogy értem én hogy árak esetén nincs felső határ semmilyen terméknél, de egy szint felett azért mégse értem már… :smile:
Jó, nyilván a presztízst, státuszt vagy gyártó extra hasznát fizettetik meg, de az már semmi pluszt nem ad a használati oldalon…

7 kedvelés

Ezt hogy csináltad? :smile:

6 kedvelés

Ezek a highend rtak nem tucattermékek, amik 20.000 példányban gördülnek le mélykínában a szalagról, ezt is meg kell fizetned az árban. Persze jó esetben kifgástalan anyaghasználat és megmunkálás mellett. Na a megmunkálás az amin például ez az arcana nálam elvérzett, mert olyan érzés volt használni, mint egy 30 júrós klónt.

11 kedvelés

Na ez tuti jó volt. Már kezdett járni az agyam, hogy van egy új shop amiről nem tudok…???:rofl:

6 kedvelés

Kifejtenéd kicsit bővebben ha nem gond?

5 kedvelés

Nem tudtam rendesen állítani a levegőzöt, szorult a base és a topcap is ráadásul a topcapnek a menete is szerintem alul lett méretezve, túl rövid, kicsit csúszosabb kézzel csak a kezemet cseszte szét, meg az agyamat fel. Plusz vettem hozzá egy diamond kittet (levegő gyűrű és topcap), na azzal abszolút nem tudtam használni.

9 kedvelés

Az enyémen is vannak apróbb úgymond esztétikai hibák, de attól eltekintek. … egyenlőre… én kellett tegyek a kazan alá egy bőr alátétet, másképp billeg az egész a deck-en. És az üveg palást sincs egy színben az oldalával. Mintha kissé oldalra állna. De ezek engem annyira nem zavarnak, mert az íz pótolja mindet.

8 kedvelés

Nem tudom milyen lehet az elődje, a chariot…

6 kedvelés