Donát, hidd el észre sem fogják venni a népek, hogy rosszra IS használják…ahogy a tv esetében sem vették észre a legtöbben.
Szeretnék olyan optimista lenni mint te ezzel kapcsolatban.
És igazad van, itt az oldalon remélhetőleg csakis a pozitív oldalát érezhetjük majd…köszönhetően áldozatos munkátoknak.
Csak azt ne kelljen megélnem, hogy hasonló beszélgetést Gilberttel kelljen lefolytatnom
Persze ezzel egyetértek már most is ez van sajnos, bár az relatív, hogy kinek mi a rossz. Nálunk ez a pont amitől rossznak számíthat máshol elég hamar eljött. Szóval ennek mérten van itt.
Na mindegy lehetne erről naphosszat beszélni, hogy ki milyen jóra vagy rosszra használja, de azt hiszem a végén csak oda lyukadunk ki, hogy az adott ember aki felhasználja bármilyen célra is, az jó vagy sem.
Ez nem egy kötelező dolog, aki nem szeretné nem használja. Gilbert elérése csoporthoz van kötve és igyekszünk csak vape témára korlátozni amennyire lehetséges bár néha van átfedés. De dolgozunk rajta…
Én a robot film ugrott be a maga mondanivalójával és a korábbi terminátor filmek.
Swarci mondta találóan az egyik epizódba, valahogy így szólt : nem értem az embereket saját pénzükön veszik meg a drága mobilokat, beengedve ezzel privát szférájukba a manipulátorokat…
Az önvezető autók fejlesztése során kibukott egy probléma. A programíróknak kell modellezni, hogy egy baleset során kit válasszon az autó. A járdán álló két öregasszonyt vagy üsse el az úton áthaladó ígéretes fiatalt…
Mondanom sem kell, hogy pszichológiai segítségre szorultak az élet-halál eldöntését megíró programozók…
Miért nem lehet a kezünkbe a sorsunk, miért gondoljuk, hogy egy gép jobb döntést hozna ???
Létezik egy filozófiai gondolat, mely azt boncolgatja mi lenne, ha fordítva élnénk életünket.
A fiatalkorúaknak állna rendelkezésre az az anyagi és tapasztalati tőke, ami az idősebbekre jellemző és az öregek a csökkent fizikai és gondolati ambíciójához elegendő lehetőséget kapnák, ami jelenleg a fiataloknak áll rendelkezésére …
Mielőtt rám vetődnétek nem azonosulok ezzel a gondolattal, csak megosztottam, hogy van az a világ, akit ez foglalkoztat !!!
Ebbe csak egy jó lenn, ha így visszafelé élnénk életünket, akkor egy óriási orgazmussal érne véget pályafutásunk…
Beugrott a Benjamin Button különös élete story.
Szia John!
Mi a történet vége vettél már? A facén van eladó ha gondolod…25ezer üveg palást nélkül…Ha kell szólj intézem.
Szia János!
Köszönöm szépen az érdeklődésedet, egyelőre még várok, hátha felbukkan itt egy hiánytalan eladó példány. Aztán, ha mégsem, akkor az általatok is linkelt helyek valamelyikéről veszek egy újat.
Szia @Donat
Annyi értékes hozzászólás érkezett a hirdetésem alá, más témákban is, hogy szerintem kár lenne, ha elvesznének, miután zárom.
Ha gondolod, szétbonthatnád ezeket különböző címekkel.
Szia @John
Egyetértek, ez is volt az alap elgondolás. Csak még nem tudtam átnézni rendesen. De hamarosan…
Viszont akkor addig is lezárom…