Arcana 22 rta

Vegye,max eladja. De szerintem itt nem is ez volt a kérdés :joy: a poszt írója.keres egy eladó darabot :blush:

8 kedvelés

Ki emlékszik már ennek a poszt elejére! :joy:

9 kedvelés

Ez már nem kapható boltban?

6 kedvelés

Már az Arcana?

6 kedvelés

Lpv-n van még belőle

7 kedvelés

Már találtam itt vehet:

6 kedvelés

Én ezt nézegettem!!

6 kedvelés

Jónak tűnik ez is…

6 kedvelés

Igen, de megmondom őszintén nekem ez a Bishopos vattázás ,csak a Bishopban jőn be!! Nem tudom megmondani miért!!

6 kedvelés

Pedig a moka vagy kuma jobb

6 kedvelés

A mokkát tudom, de nem tudom megmagyarázni miért, nem szeretem ezt a vattázást!! Pedig a leg egyszerűbb, simán megcsinálom, csak na!! Egyszerűen nem kedvelem!!

7 kedvelés

Nekem is a bonyolultabb üzemeltetés jobban tetszik…szeretem a kíhívást :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Jó éjt János!!

5 kedvelés

Szerintem kisegítő osztályos…nézd meg a Brüncit, hányadik :roll_eyes::joy: (és hogy bekerült)

5 kedvelés

Jó éjt Tibor!

5 kedvelés

Csak még béta… :wink:

Gilbertet folyamatosan fejlesztjük, a következő verziók már egyre okosabbak lesznek. Én már azért jobb választ kaptam valamivel, viszont azon is sok múlik, hogy a kérdés, hogy van feltéve. Egy-két szóból nehéz minden szempontból releváns választ adni.

Az Arcana 22 RTA: High-end kategória vitája AI

Donat:

Az Arcana 22 RTA high-end vagy sem?

Gilbert:

Az Arcana 22 RTA a rendelkezésre álló információk alapján egy high-end kategóriájú felújítható tank. Az Arcana Mods hivatalos oldalán is kiemelik, hogy a termék a high-end szegmensbe tartozik, és az építési minősége, valamint az általa nyújtott ízélmény is ezt a kategóriát tükrözi.

A Vaperinán található beszélgetés szerint azonban nem mindenki ért egyet azzal, hogy az Arcana 22 RTA valóban high-end lenne. Ezért érdemes több forrásból tájékozódni, mielőtt végleges véleményt alkotnánk.

Donat:

Sorolj fel néhány high-end RTA-t. Ne csak a gyártói kategorizálás, hanem a felhasználói tapasztalatok alapján is.

Gilbert:

A high-end RTA-k közül, amelyek mind a gyártói, mind a felhasználói tapasztalatok alapján népszerűek, az alábbiakat említhetem:

1. Atmizoo Tripod 2 RTA - Ez a tank a felhasználók körében is elismert, különösen az ízvisszaadás és a minőségi anyaghasználat miatt. Az Atmizoo márka általában is a high-end kategóriába sorolható.

2. SQuape A[rise] RTA - A SQuape tankok híresek a kiváló építési minőségükről és az ízvisszaadásukról. A felhasználók gyakran említik, hogy az A[rise] különösen jó választás azok számára, akik a legjobb ízélményt keresik.

3. Taifun GTR RTA - A Taifun termékek, különösen a GTR modell, a high-end kategóriában is kiemelkednek. A felhasználók dicsérik a precíz levegőáramlás-szabályozást és az ízvisszaadást.

4. Kayfun Lite Plus RTA - A Kayfun tankok híresek a kiváló ízvisszaadásukról és a tartósságukról. A Lite Plus verzió különösen népszerű az MTL felhasználók körében.

5. Dvarw MTL RTA - Bár a Dvarw MTL RTA nem a legújabb modell, a felhasználók körében még mindig népszerű a kiváló ízvisszaadása miatt. Kiváló gyártási minőségéről ismert, ami a tartósságát és megbízhatóságát is garantálja.

6. Skyline RTA - A Skyline RTA-t is gyakran említik a felhasználók, különösen az MTL vaping kedvelői között. A tank minőségi anyagokból készült és kiváló ízvisszaadást biztosít.

Ezek a modellek mind a gyártói, mind a felhasználói vélemények alapján a high-end kategóriába sorolhatók, és különböző igényeknek felelnek meg, legyen szó ízvisszaadásról vagy gyártási minőségről.

A félreértések elkerülése érdekében leírom, hogy az AI a segítségünkre van és nem ellenünk. Azért van itt, hogy megkönnyítse a dolgunk, hiszen általa kitárul a világ. Ha még nem is tűnik úgy, de azon vagyunk. Csak ez azért nem olyan egyszerű feladat.

Ezért kérek mindenkit, hogy ne a full negatív hozzáállás legyen, hanem próbáljuk meg pozitívan kezelni. Esélyt kell adni az újnak mi sem passzióból vágtunk bele. Hanem elég jó indokkal, ami egyébként mindannyiunk érdeke…lesz…

Igen, előfordul, hogy hibázik, hibázni is fog (reméljük egyre kevesebbet). Helyén és feltételekkel kell kezelni a kapott infókat, mint ahogy erre fel is hívjuk a figyelmet. Amint tudjuk javítjuk ami nagyon hibádzik… :blush:

13 kedvelés

Szia Donát?

Persze, tudom én is ,attól hogy elhülyültük a magas labdát​:hugs: majd kialakul.
És köszi a munkátokat…:+1:

8 kedvelés

Jelenleg itt tartunk… alakul. De ez még kicsit odébb lesz. A jelenlegi verzión is hangoltunk kicsit.

Az Arcana 22 RTA: High-end vagy sem? AI

Donat:

Az Arcana 22 RTA high-end vagy sem?

Gilbert:

Az Arcana 22 RTA egy viszonylag népszerű rebuildable tank atomizer (RTA), amelyet a vape közösségben gyakran emlegetnek. Hogy high-end kategóriába sorolható-e, az több tényezőtől függ, például az anyaghasználattól, a gyártás minőségétől, az árkategóriától, valamint attól, hogy mennyire exkluzív vagy ritka az adott termék.

Az Arcana 22 RTA jellemzői

• Átmérő: 22 mm
  • Anyaghasználat: Általában prémium minőségű anyagokból készül, például rozsdamentes acélból.
  • Építési fedélzet: Single-coil építéshez tervezett, amely egyszerű, de hatékony.
  • Légáramlás: Precíziós légáramlás-szabályozás, amely a MTL (szájból tüdőbe) és RDL (korlátozott direkt tüdő) stílusokhoz is alkalmas.
  • Ízvisszaadás: Az Arcana 22 RTA-t az ízvisszaadásra optimalizálták, amely a high-end kategóriában gyakori elvárás.

High-end kategória jellemzői

A high-end eszközök általában az alábbi kritériumoknak felelnek meg:

1. Kiváló minőségű anyagok: Például titán, rozsdamentes acél, Ultem stb.
  2. Kézműves vagy limitált gyártás: Gyakran kis szériában készülnek.
  3. Innovatív design: Egyedi megoldások és kiemelkedő mérnöki munka.
  4. Magas árkategória: Általában drágábbak, mint az átlagos eszközök.
  5. Exkluzivitás: Nehezen beszerezhetők, gyakran várólistásak.

Az Arcana 22 RTA besorolása

Az Arcana 22 RTA-t sokan high-end közeli vagy felső-közép kategóriás eszköznek tartják. Bár minőségi anyagokból készült, és az ízvisszaadása kiemelkedő, nem feltétlenül éri el a legexkluzívabb high-end eszközök szintjét, mint például a SvoëMesto, a Taifun vagy a Hussar termékei. Az ára és elérhetősége is mérsékeltebb lehet, mint a valódi high-end termékeké.

Konklúzió

Az Arcana 22 RTA nem feltétlenül tekinthető abszolút high-end eszköznek, de mindenképpen egy prémium minőségű RTA, amely a közép- és felsőkategóriás termékek között helyezkedik el. Ha fontos számodra a minőség és az ízvisszaadás, az Arcana 22 RTA remek választás lehet!

Donat:

Sorolj fel néhány high-end RTA -t.

Gilbert:

A high-end RTA-k (Rebuildable Tank Atomizerek) általában prémium anyagokból készülnek, kiváló mérnöki munkával és dizájnnal rendelkeznek, és gyakran limitált szériában érhetők el. Íme néhány népszerű high-end RTA:

1. SvoëMesto Kayfun sorozat

• Kayfun X: Az egyik legújabb modell, amely precíz légáramlás-szabályozással és kiemelkedő ízvisszaadással rendelkezik.
  • Kayfun Lite [Plus]: Minimalista dizájn, egyszerű építés, de fantasztikus ízélmény.
  • Jellemzők: Német gyártás, prémium anyagok, MTL fókusz.

2. Taifun sorozat (SmokerStore)

• Taifun GT V: Kiváló ízvisszaadás, nagyobb tankkapacitás, és rendkívül precíz légáramlás.
  • Taifun GX: RDTA (Rebuildable Dripping Tank Atomizer), amely egyedi dizájnt és fantasztikus teljesítményt kínál.
  • Jellemzők: Német gyártás, moduláris felépítés, RDL és MTL opciók.

3. Hussar RTA-k

• Hussar Legacy RTA: Egyedi dizájn, fantasztikus ízvisszaadás, és könnyen építhető fedélzet.
  • Hussar Project X: Limitált szériás RTA, amely az ízvisszaadásra és az exkluzív megjelenésre fókuszál.
  • Jellemzők: Lengyel gyártás, prémium anyagok, exkluzív megjelenés.

4. Dwarv RTA (KHW Mods)

• Dwarv MTL FL: Az MTL rajongók egyik kedvence, egyszerű építési fedélzettel és fantasztikus ízvisszaadással.
  • Dwarv DL FL: A DL (Direct Lung) verzió, amely nagyobb légáramlást és gőztermelést kínál.
  • Jellemzők: Magyar gyártás, minimalista dizájn, fantasztikus ár-érték arány.

5. Atmizoo RTA-k

• Tripod 2 RTA: Moduláris dizájn, amely lehetővé teszi az MTL és RDL használatot is.
  • Creek RTA: Egyedi dizájn és kiemelkedő ízvisszaadás.
  • Jellemzők: Görög gyártás, innovatív megoldások, prémium anyagok.

6. StattQualm SQuape sorozat

• SQuape A[rise]: Könnyen építhető, fantasztikus ízvisszaadás, és rendkívül tartós felépítés.
  • Jellemzők: Svájci gyártás, moduláris dizájn, MTL és DL opciók.

7. Steam Tuners

• Steam Tuners Insider: Egyedi dizájn és fantasztikus ízvisszaadás, gyakran Kayfun vagy Taifun modellekhez kínálnak testreszabott kiegészítőket is.
  • Jellemzők: Görög gyártás, exkluzív és limitált szériák.

8. Gepetto RTA

• Gepetto Elite: Limitált szériás, kézzel készített RTA, amely a luxus és a teljesítmény ötvözete.
  • Jellemzők: Egyedi dizájn, rendkívül ritka és exkluzív.

9. Squape E[motion]

• Egy korábbi, de még mindig népszerű high-end RTA, amely fantasztikus ízvisszaadást és precíz légáramlást kínál.
  • Jellemzők: Svájci gyártás, tartósság és innováció.

Miért érdemes high-end RTA-t választani?

• Prémium anyagok: Hosszú élettartam és tartósság.
  • Kiemelkedő ízvisszaadás: Az ízélmény maximalizálása.
  • Exkluzivitás: Limitált szériák és egyedi dizájn.
  • Testreszabhatóság: Moduláris felépítés és széleskörű opciók.

Ezek az RTA-k nemcsak a funkcionalitásukkal, hanem az esztétikai megjelenésükkel is kiemelkednek. Ha a legjobbat keresed, ezek közül bármelyik remek választás lehet!

11 kedvelés

Az én véleményemet tudod az AI-rol. Kívánom, hogy sose legyen sokkal több mint ami már lassan most is…hogy pl csak egy kép tartalmát tudná tökéletesen meghatározni a komplett net tartalmának böngészésével. Azzal van a gond, hogy igazából nem csak erre szánják azok akik a kódokat birtokolják.
A mézesmadzag előttünk van.
Bazi nehéz számomra jópofát vágni a terjedéséhez, népszerűsítéséhez…sokszor nem is tudok.

7 kedvelés

Szerintem viszonylag jól működik a képaláírás. Az soha nem fog megtörténni, hogy a millió ugyanúgy kinéző vape cucc közül konkrétan megnevezze a típust stb. Ha van valami írás a képen akkor tudja max. De a képaláírásnak nem is ez a lényege hanem, hogy ha elolvassa az akinek valóban szól akkor el tudja képzelni, hogy nagyjából mi látható a képen és persze ezt összekapcsolva a bejegyzés szövegével egy bővebb, teljesebb képet kapjon. A képaláírás egyébként szerkeszthető tehát ha valami hiba vagy hiányosság van akkor lehet pótolni manuálisan.

Itt megint ott tartunk, hogy ki mire használja… Ugye a kést is lehet sok dologra…ahogy ez tavaly is szóba került, de ez azt hiszem mindenre igaz. Szóval én azt teljesen meg tudom érteni, hogy van aki nem hajlandó semmi újat beengedni és mindenféle fejlődést ellenez, de azt nem értem, hogy azt miért kell ide a Vaperinára keverni, hogy mások mire használják vagy fogják használni az AI-t. Ez abszolút nem releváns részünkről…

Egyébként ilyenkor van az, hogyha az ember nem tudja akkor nem érdekli, nem zavarja. Évtizedek óta jelen van valamilyen formában. Mobilokban is évek óta AI vezérel bizonyos dolgokat (pl az AI tehet róla, hogy egy mezei User is tud szép fotót készíteni). Jelenleg ott tartunk, hogy mindenben AI van, amiben nincs majd lesz. Ez van… Lehet jó és rossz dologra használni de ha valaki jó dologra használja azt ne mossuk már össze azzal aki rosszra… :sweat_smile:

7 kedvelés