Indulj el Drága! Hidd el, nem dobunk ki! Amíg nem ülsz a kedvenc székemben tartósan, addig családtag vagy! Puszi Kislányom!
Szia Beatrix! Mi általában mindig visszük a vasalót+a kávéfőzőt is!!!
Majd ha a kenyérsütő is megy, akkor lesz az igazi! Ezt igazolhatom. Gyakorlatilag újra berendezzük az otthonunkat… Csak máshol.
Mi isVagyis én
Sziasztok. Mindig azt gondolom, hogy már egy éve vapelek, de már kétszer vittem magammal nyaralni. Ezek szerint már harmadik éve fújom a gőzt? Telik az idő. Először Balatonfüredre vittem, emlékszem vittem magammal tekerő készletet, vattát, de az egy hetet ott végig bírta a jól sikerült vattázásom. Liquidet is túlterveztem, több, mint a felét visszahoztam. Tavaly is vittem magammal a készletet Orfűre, immár több tapasztalattal. Az idén hogy mi lesz? Még nem tudom, a fiaméknál tető csere és tetőtér beépítés van tervezve, kőművesek és ácsok lesznek, de a régi palatetőt mi ketten bontjuk le, ha túlélem, talán lesz nyaralás. A víz és a villany bevezetése is miránk vár.
Ajaj, az jó kis meló lesz, nekem a nyaralás a kertben az esővíz elvezetés, föld feltöltés, kert tervezés, meg ilyenek lesz.
Hát, ha az idén sikerül, akkor mi megyünk rég nem látott hazánkba.
Nálunk ez egy kicsit mindig fura, itthonról megyünk haza…
Mint általában, csomagok hátra, vape cuccok előre, a többi talál magának helyet!
És ha tényleg összejön, akkor @Viktor_Hajdu, számíthatsz a látogatásomra! (ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek)
Gyere, gyertek nyugodtan!!!
Sziasztok!
Valószínűleg én aggódom túl a kérdést. Most vasárnap repülök Németországba, elvileg ha a folyadékok között lesz 3*30 ml likvid átlátszó műanyag flakonban, akkor azzal jó vagyok, ugye? A flakonokat fel kell valahogyan címkézni vagy nem gáz, ha felirat nélküliek? Nagyon köszi!
Szia! 100ml-ig nincs probléma! Címke sem kell!
Csak mert kaptam ma egy lájkot. A gyerkőcök azóta tető alatt vannak, beépítése majd a közeljövőre esedékes. Orfűn voltunk 1 hetet a horgásztanyán. Vatta, olló, kerámiacsipesz, és 3 db 30 ml -es készre kevert leves elegendő volt. Balatonfüredi tapasztalat (tavalyelőtti) 1 hétnél rövidebb időre nem kell drót, még csak 1 tankhoz sem. (Pláne, ha 3 van velem, és felváltva használom.)
9 bejegyzést új témára osztott fel: Irány nyaralni