AliExpress Rendelés

Minden eltűnt…Vagy is más köntösbe bújt… ez Magyarország… , de jelenleg nekem nincs kedvem bujócskát játszani úgy ,hogy én vagyok a hunyó :joy:

7 kedvelés

Gondoltam hogy emiatt lesz valami próbáltam VPN-e, másik ország stb stb, löttyüt már csak így tudok a szomszédból rendelni :shaking_face:

5 kedvelés

Néha úgy érzem magam mintha Észak Koreában élnék … Odáig még oké,hogy nem rendelhetek jövedéki termékeket kintről… De hogy egy szaros darab fém huzalt vagy vattát sem …

6 kedvelés

Bocsánat … Vattát találtam :joy:

6 kedvelés

Gondolom megindultak a tárgyalások vámok miatt és volt egy két kitétel pl ez hogy ne legyen a palettán, de ezt csak az én gondolatom hivatalos info nincs kint sehol, :nauseated_face:

5 kedvelés

Infót én sem találtam sehol … :face_with_peeking_eye:

4 kedvelés

Nem is lesz infó. Kínában másképp intézik az ügyeket. Nem ránk magyarokra célozták ezt a szivatást hanem mindenkinek :face_with_diagonal_mouth:

9 kedvelés

Akkor több sör meg semmi cigi, farkasszex lesz :rofl: Renélem írnak az eladók valami okosat ez nekik is fájni fog nagyon.

7 kedvelés

Most boldogabb lettem … Ha nem csak nekünk xar … Minden szebb :joy::heart:

6 kedvelés

Kíváncsiságból kipróbáltam egy olyan vape termék linkjével amit korábban rendeltem. EU tagállamok amiken végigmentem a Ship To beállításokkal: magyar, francia, olasz, spanyol, német, lengyel, román, szlovák, holland, belga.

3 olyan ország volt ahol a termék (már) nem elérhető: kis hazánk, Belgium és Hollandia.
Azért van zárójelben a “már” szócskám, mert utóbbi kettőről nem tudom hogy a pár napja történt letiltási hullámban érintettek vagy már korábban lettek letiltva.

Szóval nekem úgy tűnik, hogy ez a “finomhangolás” azért (EU-s viszonylatban) javarészt minket cumiztat. Nesze sánta, itt egy púp is…

Érdekes amúgy, kb.10 évvel ezelőtt lépett életbe a rendelet ami ezeket szabályozza, talán postagalambbal vagy gyalogos futárral küldték ki a hírt Pekingbe? És most ért oda? Ááá, inkább nem is érdekel…

És ilyen Alis “bújtatott” termékoldalakat, amiket már mutattatok (táska rta-k neveivel stb) már fél/egy évvel ezelőtt is láttam, akkor fura volt és nem túl bizalomgerjesztő, de most értettem meg kiknek szóltak (és most már szólnak) :confused:

8 kedvelés

Mivel a Temut is befenyítette az EU is, simán ide is odaszólhattak valakik, valami formában :thinking:

6 kedvelés

Amit linkeltem az okés Firefox-ból nálam. :saluting_face:

7 kedvelés

Nálam is, megtaláltam az eldugott infókat utána :smiley:

6 kedvelés

Mit kell ott megtalálni ?nekem ugyan azt a semmit dobja be telefonon … Az a valami csak gépen jó ?

5 kedvelés

Most néztem, a Vaperina app-ból a telefonon is műxik rendesen. :saluting_face:

4 kedvelés

De mi ? … Rá klikkelek rá keresek valamire és semmi… szóval mit kellene látnom ? :joy:

4 kedvelés

Rda keresés eredménye

4 kedvelés

Ali-val van geb@sz, mert most pl.nem jó. :thinking:

5 kedvelés

Mind1 … kapják…bé:joy:

5 kedvelés

Ellenben, ha kijelentkezek a Vaperina-ról, akkor szuper a mindenség is. :thinking: :saluting_face:
Bob Odenkirk Whatever GIF by SAG Awards

5 kedvelés