AliExpress Rendelés

Ez nem vape specifikus az alin…bármilyen termék esetén előfordulhat/előfordul amit nem küldenek EUba (ezért olcsóbb is sokszor a hasonló termékeknél)

7 kedvelés

A korábban rendelt vape cuccaim egytől egyig eltűnt a kínálatból.

Here We Go Again GIF

7 kedvelés

Ez egy igazán rossz hír … Főleg azért amerre mutat , mert ,ha már az Ali be áll a sorba akkor …

6 kedvelés

Ezt mondtam én is…a végén a Temun is lehet majd pamut boxert kapni :roll_eyes::open_mouth::sob:

6 kedvelés

És valóban a teljes vape kínálat megszűnt létezni az Ali-n … Na majd lassan jönnek ,hogy hol lehet még pod fejeket kapni …

5 kedvelés

Akkor én már nem is húzok alsót!!! Így bojkottállom a Temut!

5 kedvelés

Én nem féltem ázsiai testvéreimet. A modokra is kitalálták a forrasztópákás megoldást. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Meg is vannak a Boro bridgek! :rofl:

Jól van nem aggódok. Tudták ők, hogy jönni fog egy “takarítás” és már felkészültek rá. :hugs:

8 kedvelés

Ajtótámasz, önvédelmi bot, dobósúly fenekezőhöz, bútorláb…rengeteg mindenre jók a legkínaibb modok :hugs:

6 kedvelés

Ez mék fajta podmod? :open_mouth: :rofl:

Azt az Alit szerettem, amikor még nem volt adó, vám, narancs…és kellett valami apró bizbaz. :pleading_face:

5 kedvelés

Ezt most nem értem … Tudom igyak kevesebbet …

5 kedvelés

Napi 2-3 liter az ajánlott…:joy::wink:

4 kedvelés

Arra tettem utalást, hogy az Aliexpressen vape cuccokat áruló boltok már értesültek a változásról. Feltételezem egy olyan szabályzat módosítás lépett életbe az Aliexpress piacterén ami tiltja a vape termékek árusítását de a kiskapu az lehet, hogyha legalább egy olyan termék szerepel a kínálatban ami nem köthető a vapeléshez akkor a többi vape termék továbbra is szabadon árusítható.

A forrasztópákás megoldással lehet még nem találkoztál. Így néz ki alin a modok árusítása.

7 kedvelés

Ezt így még piásan is értem … a kérdés , hogy hogy találjuk meg a bújtatott termékeket​:joy:

7 kedvelés

Ugyanúgy csak a találatok között táskák és telefontokok fognak felbukkani. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Továbbá lehet még a legtöbb bolt nem foglalkozott vele és a robot már törölte a problémás termékeket. :sweat_smile:

11 kedvelés

Kicsit át kell hangolni keresőszókészletünket, de műxik.

10 kedvelés

Zsenik! :star_struck:

8 kedvelés

Jó nagy a th :joy:

9 kedvelés

Egy apró “lifehack” segítség azoknak akiknek nem dob fel Vape termékeket az Ali kereső.

1. Keress egy boltot akik a fentebb Gergő által felfedezett új “elnevezési” rendszert használják.

2. Állítsd be a bolt követését (Ez később jól jöhet kiinduló pontnak)

3. Kattints egy általad keresett kategóriájú termékre

4. Görgess le a “Related Items” szekcióhoz és hagyd, hogy az algoritmus dolgozzon helyetted.

Tudom nem a legideálisabb keresési rendszer inkább amolyan “nyúl ürege” módszer, de kénytelenek vagyunk alkalmazkodni az “Új világhoz”. Minél több ilyen boltot követsz annál jobban ki akar “szolgálni” az algoritmus.

11 kedvelés

Vagy akár innen is jó lehet még a rendelés.:
https://www.aliexpress.com/store/912067836?spm=a2g0o.detail.0.0.1f54LkX6LkX6Do

10 kedvelés

Sziasztok, nálam eltűnt az összes E-cigis cucc aliról, mindegyik 404-et dob. Olvasom nem egyedi bocs :smiley:

6 kedvelés