Kíváncsiságból kipróbáltam egy olyan vape termék linkjével amit korábban rendeltem. EU tagállamok amiken végigmentem a Ship To beállításokkal: magyar, francia, olasz, spanyol, német, lengyel, román, szlovák, holland, belga.
3 olyan ország volt ahol a termék (már) nem elérhető: kis hazánk, Belgium és Hollandia.
Azért van zárójelben a “már” szócskám, mert utóbbi kettőről nem tudom hogy a pár napja történt letiltási hullámban érintettek vagy már korábban lettek letiltva.
Szóval nekem úgy tűnik, hogy ez a “finomhangolás” azért (EU-s viszonylatban) javarészt minket cumiztat. Nesze sánta, itt egy púp is…
Érdekes amúgy, kb.10 évvel ezelőtt lépett életbe a rendelet ami ezeket szabályozza, talán postagalambbal vagy gyalogos futárral küldték ki a hírt Pekingbe? És most ért oda? Ááá, inkább nem is érdekel…
És ilyen Alis “bújtatott” termékoldalakat, amiket már mutattatok (táska rta-k neveivel stb) már fél/egy évvel ezelőtt is láttam, akkor fura volt és nem túl bizalomgerjesztő, de most értettem meg kiknek szóltak (és most már szólnak)