Akkumulátor vagy mod probléma?

Megnéztem​:joy:liitokala Liipd 4 ,sose néztem :joy:

3 kedvelés

Az 8 ágyas…kiváló vitalitás, János​:+1::grin::wink:

A fiam is használja az aksis autó,dinó…meg a tö@m tudja milyen játékaihoz… :smile: dolgoznak rendesen… :joy:

2 kedvelés

Az a fontos :wink:

Ki kell fogni amúgy, már szedtem szét 1-2 töltőt muszájból, ijesztően béna belsejük van sokszor. Különösen a multitöltők feszítő mechanizmusa.
Nekem is egy alap Xtar 2 ágyas van. Viszont én töltök 1-2 modomban is, és bő másfél éve teljesen OK.

4 kedvelés

Igen én is bele néztem mindbe rugó be akasztva műanyagba nem jó … :no_good_man:

3 kedvelés

Lehet hülye ötlet de nem lenne érdemes átnézni a töltőt egy multiméterrel?

4 kedvelés

High Five Sacha Baron Cohen GIF by filmeditor

Hát de ha tudod mit kéne és miért…én nem tudnám… :smile:

Tudja a franc mit kell nézni. Valami számokat… azért is úgy írtam hogy "lehet hülye ötlet. " :rofl:

1 A a töltő gyári beállítása ha változó vagy többet tölt akkor kakuk van . Akku két vége és a saruk közé kell berakni a „PÁLCIKÁKAT” :grin: feszültség adott.

Én azért megpróbálnám a Geekvape saját töltőjével is. Az az enyémen pl. megbízhatóan működik.

Tutira biztos, hogy le van merülve az akksi? Érdemes lenne őket megnézni úgy, hogy egy terhelő ellenállással sorba kötöd egy multiméterrel, ami árammérő módban van. Nagy teljesítményű, legalább 50 w-os, 100 ohm körüli ellenállást tegyél az akksira és úgy mérd meg őket, aztán írd le az eredményeket. Én nem vagyok benne biztos, hogy az akksi ment tönkre, az is lehet, valami más gond van, de meg lehet keresni.

1 kedvelés

Nekem is volt egy xstar töltőm. Úgy csinált, mintha töltene, de 24 óra is kevés volt ahhoz, hogy feltöltse az akkut. Még a töltőáramot is kiírta, csak gyanús volt, ha 1A-t nyom a 3000 mAh-s 18650 akksiba, akkor miért nem érzek még kis melegedést sem sehol? Kidobtam az elektronikai hulladékba, aztán feltöltöttem az akksikat a Geekvape L200 saját kábelén keresztül 1,5 óra alatt. Utána vettem egy másik töltőt fél áron, ami megbízhatóbb és nem basz át.

7 kedvelés

És még egy dolog: megfigyeltem, hogy a Geekwape L200 mod képes az akksik utolsó energiájának felhasználására is, aminek hatására az akksik nagyon lemerülhetnek, tán mély kisülésnek is nevezik ezt. Ezt nem mindegyik töltő tudja kezelni, de a Geekwape saját töltője tapasztalatom szerint fel tudja tölteni. Javaslatom az, hogy a modon figyeld az akksi töltöttségének szintjét. Amikor már csak egy vonás van, akkor vedd ki tölteni. Nagy valószínűséggel tuti tipp.

3 kedvelés