Sziasztok!
A héten,egész pontosan,kedden kaptam meg az alábbi képen látható akkumulátorokat,és a hozzájuk vásárolt töltőt.Gondoltam kipróbálom az aksi töltőt,egyáltalán működik-e?
Az egyik akkumulátort 2-3 órán át töltötte,míg a másikat k.b 10 percig.Eleinte nem gyanakodtam,hogy talán egy rossz akkumulátort kaptam,de csak nem hagyott nyugodni a dolog.Tegnap felettem újra a töltőre az aksikat.A jelenség ugyanaz az egyiknél 10 perc,a másiknál 2-3 óra a töltési idő,az utóbbinál szerintem ez nem normális jelenség,hogy négy nap alatt teljesen lemerül.
Sajnos egyenlőre nincs semmilyen készülékem,amiben kipróbálhatnám.
Gondoltam megkérdezem Tőletek,hátha valaki már találkozott hasonló problémával.
Még annyit, a képen jelöltem az általam rossznak vélt aksin lévő szám/betű sort.Lehet,valamilyen gyártási időre utal,vagy nem tudom mire.
(Talán valami évek óta a kereskedő raktárában “porosodó” cuccot kaptam,ami az “állás” időben tönkre ment).
Szia. Az a 2-3 óra az nem normális, egyetértek Veled. Az akku állásában nem kéne, hogy teljesen lemerüljön. Főleg nem 4 nap alatt. A másik, az rendben van szerintem. Az a 10 perc csak annyi, hogy megpróbál a töltő rátölteni. Amint tudsz szabadulj meg a rossz akkutól! Még mielőtt komolyabb gond nem lesz belőle. Hallottam már olyat, hogy ilyenkor amikor “szivárog az akku” egy idő után annyira alámerül, hogy azért kezd el melegedni és a vége az lesz, hogy megreped, rosszabb esetben felrobban!
Csak óvatosan vele! És amint tudsz, szabadulj meg tőle. Jah, és szerintem szólj a boltnak is ahonnan rendelted, hátha kicserélik.
Kedves Kinga!
Köszönöm szépen a gyors reagálásod,akkor ezek szerint nem alaptalan a gyanúm.
Megpróbálom kicseréltetni,remélem normálisan állnak hozzá a problémámhoz.
Szia! Azt megírhatnád a végén, hogy visszavették - e és hogy normálisak voltak veled, vagy nem, meg azt is, ha szabad ilyet ide írni, hogy melyik bolt?
Szia Ferenc!
Köszönöm az érdeklődésed,természetesen szándékomban áll megosztani veled-veletek,mire jutottam a csere kapcsán.
Azt gondolom,nem tiltja a szabályzat,hogy megosszam a üzlet nevét,de inkább csak így
Nos,a bolt három telefonszámon is elérhető,(jobban szeretem az ilyen jellegű ügyeket telefonon intézni).
Mondanom sem kell,hogy sokszori próbálkozás után sem sikerült beszélnem senkivel, így maradt az e mail írása.
Arra azonban néhány órán belül válaszoltak:
"Tisztelt Sárik János!
Elnézését kérjük a hibás termékért. Az akkumulátort futárszolgálattal ( Express One) tudnánk eljuttatni Önhöz, így kérem jelezzen vissza részünkre, hogy milyen cím lenne Önnek megfelelő?
Segítségét előre is köszönöm,"
A válaszomban megadtam a munkahelyi címem,ahová küldhetik a csere akksit.
Eddig
Aztán pár óra múlva jön a futárcégtől,az értesítő,hogy 15.-én a lakcímemre kézbesítenék az árút.
(valahol elveszhetett az információ)
Szerencsémre az Express One honlapján sikerült módosítanom a címet,így ma már meg is kaptam az új,
akkumulátort.
Ami persze nem új!
Így néz ki:
Tele van mikro karcokkal,a plussz-minusz érintkezők, szintén.
Nem kicsit vagyok csalódott.
Viszont ami talán egy minimálisan megnyugtat,az az,hogy a töltőre feltéve pár perc alatt,teljes töltést mutat.
Nyilván a gyakorlatban fog kiderülni,használat közben,hogy egyáltalán mennyire lesz tartós.
Ha nem válik be akkor majd megint meg reklamálom.
Okulás képpen:
Tudom,először kérdeznem kellett volna Tőletek a webshop-al kapcsolatban,de higgyétek el,ez volt az első,és egyben utolsó alkalom részemről,hogy az e-cigarettával ,illetve annak bármely kiegészítőjével kapcsolatban,ne tegyek fel kérdést itt az oldalon.
Ez nagyon sajnálatos @John Valahol korrekt, mert gyorsan “korrigálták”, de mit sem ér, ha ilyen bakikat követnek el. Az esetleges kérdéseidet előre is megköszönöm, hisz ez élteti az oldalt. Ha ajánlhatok, én innen szoktam vásárolni (barna LG-t):
Kedves Kinga!
Köszönöm szépen,az oldal mentve a könyvjelzők közé.
Tényleg nem szeretnék Columbo hadnagyot játszani,de vajon az általad preferált barna LG vajon megfelelhet-e az én elvárásaimnak?
8:33-tól lesz érdekes a sztori.
Megnéztem az általad írt részt a videóból, de attól tartok nem biztos, hogy értem a problémát. A barna LG max 25 ampert tol ki, az SL class max 35 ampert enged? Így, ez akkor rendben van. Illetve, ha az adott moddal rendelkezel akkor a mod kialakítása illetve ez a kis “hibája” sem lesz akadály, mert az LG 18650-es akku amit ugye én is használok. Tudom, hogy a 40T 21700-as, viszont az már lehet, hogy az SL class-ba nem fér bele. Elnézést, ha félreérthető voltam, nekem 18650-es modjaim vannak és az SL class-t is a barna LG-vel használtam minden probléma nélkül.
Rendben,semmi gond.
Közben átvittem a megfelelő topikba a témát.
Köszönöm, szuper vagy.
Bocsánat, az egy kérdőjel szeretett volna lenni… Én nem kaptam papírokat a készülékhez. Köszönöm a javítást.
Ami pedig engem illet,igyekszem a jövőben pontosabban,èrthetőbben megfogalmazni a kèrdèseimet.
Ha valami nem tiszta, kitárgyaljuk. Emberből vagyunk, hibázhatunk. Rólam amúgyis köztudott, hogyha sietve csinálok valamit akkor hajlamos vagyok rontani. De a videóból sejtettem mi a gondod. Anno abban az sl classban ami nálam járt abban volt bőven hely még a 18mm mellett, így valószínűleg nem jellemző mindegyikre.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.