Anno az Istvánnak volt egy jó leírása. Nemrég futottam bele egy olyan kérdésbe, hogy 1 db 20700 vs 2 db 18650, szóval…? Esetleg a gyorstalapló (haladó) mehtene egy ilyen téma is, vagy már volt (nem tudom mennyire mélyen) és elkerülte a figyelmem!
A kérdés inkább az lett volna, hogyha vkiben felmerül az a kérdés, hogy 18650 és 20700, akkor halvány lila fingj@a nincs a gőz fizikai oldaláról. És 2 db. 18650 teljesítménye, terhelhetősége, stb. nagyobb mint 1 db. 20700. Csakhogy a Google nem mindenkinek a barátja… Erre irányult volna az ötletelés…
Majd ennek is utánna járok. De az biztos hogy 2db jobb mint 1.
Igazad van, azért írtam, hogyha időd megengedi, ebből is mehetne egy “Haladó” gyorstalpaló
Köszi a segítséget! Igazad van. Csak a fő szempont amit egy Vaper társ kérdezett, ami nekünk, nyilvánvaló, hogy teljesítmény és terhelhetőség szempontjából, gondolom modnak megfellelően a 2db 18650 -es vagy az 1db 20700-as a jobb opció! Ami szerintem nem kérdés!
Szerintem ez tőled származik KösziEcigi akkumulátor helyes kiválasztása
Anno még ezeket is néztem:Nagy lítium-ion akkumulátor teszt
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap múlva. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.