Az adatlap szerint 25A-nál kisebbet nem tehetek bele? A kimeneti ellenállás szerint meg max 28.5A-s nál nagyobbat sem? Szóval csak 25A-s mehetne bele? De olyan meg nincs a webshopban. Néztem amúgy külföldi más webshopokat, és nem elírás ez a két adat a termékhez. 4-5 helyen is így hirdetik ezt a készüléket. Amúgy olyan 35-55 Watton használnám.
Előre is köszi a válaszokat. Nem értek ezekhez az “A”-khoz.
Ennyi Wattal ebbe a készletbe akár naponta kétszer is cserélhetsz porlasztót. MTL - hez az ajánlott max. 15 Watt, de ha nem akarod, hogy gyorsan megégjen, akkor csak 10 W körül használod, vagy ennyi Wattal használj dl kazánt. Egyébként abba a szettbe bármelyik akku elég, a felsoroltak közül, mivel 4V x 20 A = 80 W. Erősebbel meg csak jobban jársz akkor, ha netán esetleg áttérsz dl -re, mert a mod még azt is bírja, csak egy másik kazán kell neki.
Szia!
Csak,hogy egy kicsit képbe kerülj,itt egy remek írás Kingától:
Ebből egyértelműen kiderül.hogy az általad linkelt akkumulátorok nem modba valók!
Ha mindenképpen ebből az üzletből szeretnél akksit is vásárolni,akkor inkább ez lenne a számodra megfelelő:
Ha jól tudom a minimumot folyamatos terhelés alatt adja le, a maximumot pedig szakaszos terhelés alatt. Az e-cigivel szakaszosan terheled. De mivel az elektronika szabályozza a folyamatot, az ellenállásból és a wattból kiszámolja az aktuális terhelést, ezért nem valószínű, hogy eléred a maximumot.
Szia nézd,ha túlaggódod abból nem sül ki semmi jó
Én simán megvenném a vtc 5,vtc 6 és lghg2 akkukat mindegy nekem mi van ráírva elboldogul vele bármelyik készülék
Szia Ferenc!
Pont amiatt keresgéltem tovább,hogy vape shop-ban már ilyen akkumulátort is árulnak.
Ráadásul,számomra “gyanúsan” kedvező áron,az említett eliq.hu árképzéséhez képest.
Értékeléseket,kommenteket is csak itt találtam: https://www.vaprio.eu/brand-vapergy.html
Lehetséges,hogy jó,illetve minőségi ez az akksi,de én személy szerint maradok,a “nevesebb” gyártók termékeinél.
Ha pénzt kéne kiadni érte, én is megnézném, honnan veszem, és milyet? Amiket én használok, azok közül 2 db eredetileg is beépített akkus modban voltak csak én meggyilkoltam az elektronikájukat, azóta átkerültek cserélhető akkus modokba. Van még kettő olyan no name, a gyerek adta, mondván rollerbe szokta beépíteni, induláskor azok motorja akár 200 Ampert is felvehet. Csak arról feledkezett meg, hogy azokban legalább 50 darab ilyen akku szolgáltatja az áramot. De: Összehasonlítva 5 Amperes laptop akkukkal, azoknál sokkal többet tudhatnak, csak én nem tudom hogy mennyit? De ha az akku túl gyenge, akkor sem történik katasztrófa, csupán annyi, hogy idő előtt írja ki a képernyőre, hogy “battery low” és le fog tiltani, akár 80 % töltöttségnél. Egy jól működő inteligens modban ennél nagyobb problémát semmi szín alatt nem okozhat.