Akku problémák és veszélyeik

A vape se mindenkinek való.
Aki ekkora f@sz, aki ennyire nem tiszteli a készülékét, az dohányozzon csak nyugodtan.
Majd ha nem kap levegőt átgondolja.

6 kedvelés

Na és ezek az emberek szavazhatnak. Odáig nem jutnak el, hogy utánna nézek mi ez, mire való és hogy kell használni.

3 kedvelés

Sajnos ez magától volt ilyen okos.

Dehogy gondolja, az ilyen addig szívja, amíg tudja, aztán tepsi.

De azért majd a faszbukon osztja az észt, ne aggódj, hogy ez egy szar, mert ő okos. Tipik sutyerák.

3 kedvelés

Most épp mindent használ egyszerre, mert “az úgy jó”.

A világot megváltani nem lehet.
Sokan felismerik hogy le kell tenni a cigit.
1 készülékem volt a hevernál 1 hónapot, most visszahozza, dohányzik, mert az ecigi nem olyan.
Hát nem. De ezt nem is gondolta komolyan? De. Neki olyan kell, csak ne legyen drága. Bazmeg, akkor szívd.

Érdekes ez.
Én autodidakta módon próbáltam szétnézni keresni nekem mi a franc kell mikor kezdtem.
Nem tagadom bújtam a netet vettem egy beépített akkus modot kazánnal.
A következőt pár héttel utána mert lemerült,és nem volt elég egy napig a 3000mAh.
Mod,kazán,porlasztó hozzá,rba,töltő 4 akku,vatta meg némi huzal.
Szétnéz,kérdez,megkeresi a rávaló összeget,vásárol ez lenne a helyes út szerintem nem pedig hű bele Balázs módjára.

5 kedvelés

Dehogy drága. …Már ha hajlandó kikísérletezni magának, hogy mi a jó. Meg nyilván ha csak cigi helyett kell. Krehálni, táppénzre járni drága. Büdös ruhákat naponta kimosogatni drága. A fogorvos. Na az kurv@ drága. :sweat_smile:

Én FT videóiba botlottam dajnos bele az első ceruza alakú dohányboltos cucc után.
Nem is álltam át a hipolt dl porlasztós cuccal​:rofl:

Én tudom, te is tudod.
De a vape az életben nem lesz cigi, az 100%.
Hál istennek nem az.

1 kedvelés

Én egy pod-ot vettem miatta, igaz, azt a külföldiek is dicsértek a tesztjeikben, de találhattam volna sokkal jobbat is elsőre.

1 kedvelés

Akkoriban még nem voltak podok.
A dl gép k.rva drága volt kezdésnek. Szerencsére a modot meg az aksikat tudtam utána használni.
Igaz, már meghalltak.

1 kedvelés

Én igen ,és Dl kazánnal,és egyik napról a másikra 2.5 doboz Zsófi után március.31.lesz ez 4 éve azóta egy slukkot sem !!!

5 kedvelés

En amivel kezdem tizenpar eve az valami hasonlo volt mint az ego- t. De az ego - t az joval utana jott. Ez ugy nezett ki, hogy volt egy akku test amire egy nagyon pici kazant kellett tekerni. Vagyis egy kis fem csovet amiben volt egy kis drot feleseg. Le kellett venni a driptippet es erre a drotra loykolni par csepp levest. Sziv , leves, sziv , leves. Es ez igy ment. Nem volt vastagabb a dolog egy rendes ciginel. Kepet sajnos mar nem talalok rola.

Nekem az áttörés a Brünhildával jött.
Meg egy nagy elhatározás, hogy végre ennyi volt.
Napi 2!doboz cigi ment el tekertből, tipikus lancdohányosként.
Ha ráértem, 5szál elment egymás után fejfájás nélkül.

2 kedvelés

Valahonnen kinabol jott a cuccos. Utana jottek az ego- t fele cuccok.

Nálam ez volt a legnehezebb pont, ezt kellett tudatosítani, illetve élvezni az ízeket :grin:

Szerintem itt bukik el a próbaVaperek zöme.:roll_eyes:

(M-type egy Millából, hmmmm)

Én a hélix tankos 900mAh-s kütyük után számoltam, hogy mennyi ment volna el bagóra és arra jutottam, hogy az akkor (2012-13ban) 90k-s mod (akkori “dani”) bizony meg ér nekem annyit. És mint utóbb kiderült tényleg megérte. A kezdők tudnák igazán átélni, hogy a vape-pel, ésszel mennyit is tudnának spórolni…de sajna manapság az ízvadászat nyeli a zsét. Akkoriban könnyebb volt abból a 30-40 ízből választani.

2 kedvelés

Ha valaki talal kepet vagy tudja mirol beszelek szivesen varom. Egy kis nosztalgia.