SONY US21700VTC6A 4000MAH 40A AKKUMULÁTOR
100 wattos módba lenne. 18650-akku.hu néztem
Vagy túl nagyot akarok bele?
Ha elárulod milyen mod, mi is eláruljuk, hogy jó-e.
Jogos
Vaporesso target 100
Szerintem jó lesz a 21700-as sony.
Bár kicsit elbizonytalanodtam a sonykkal kapcsolatban, mert a vtc5 amiket vettem egyik sem hozta azt az ampert, amit kellett volna. De hátha más is megszakérti.
Elhasználom még azt a 2 db 18650vtc6-ot ami van és soha többé nem nézek sony akkura.
EFEST IMR21700 3700MAH 35A
Ez lesz szerintem ahogy olvasgattam ehhez a modhoz hogy ha 100watton szeretném működtetni a gépet akkor még biztonságos.
Ezen az oldalon olvastam egy számolási technikát https://logout.hu/bejegyzes/st3v3np3t3r/ecigi_akkumulator_helyes_kivalasztasa.html
Vagy még IJOY ból van ami 40 A os
Nekem 3 Sony 21700-esem van. Egyikkel sincs bajom.
Engem viszont az érdekelne minek a 100 wattos technika Dl-ben azért van élet 20-30-40 watton is,ja,meg gőz is mert mindenkinek az a legfontosabb
Melyik az a kazán amit több ezer wattal kell meghajtani
Tudom szóismétlés…de nem baj.
Hát ilyen duálos dolgokat nem nehéz magas wattra tornázni. Poriból is van választék, 80W körül.
Le vagyok maradva akkor sem kell,jó a single nekem
Dead Rabbit RDA-t tekertem meg ilyen quad claptonnal duálban. Hát valami 7-8 kellett tekernem rajta, alig fér el a tankban és így sikerült leszorítanom 66W-ra
Most képzeld el ha csak 5-6-ot tekerek, 4milló W és egy erőművet húzhatnék magam után mindenhova
“Jo túráztatom a gépet a mutató kileng
Most a világ összes (útja) gőze a mienk.”
Csak annyit mondok hogy megvan a 30(0)watt,
a 0,5 pár Ohm (3 pár hangfal), a levehető előlap…
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.