Kicsit meglepett az aromamentes vapelés Jól értem, hogy VG-PG ill. nikotin, és ennyi? Milyen íze van, ha van egyáltalán? Egy ideje ki akartam próbálni, csak vagy elfelejtek keverni egy kicsit próbaképp vagy épp lusta vagyok keverni.
Egy leheletnyit édes…mivel masszívan vg többletű. Véleményem szerint kell legalább a 70vg. Teszteld le, semmit nem veszíthetsz…max keversz hozzá aromát utólag. És várom a véleményed. Javaslom nikotinbeviteliforrásként tekints inkább rá mint élvezeti cuccként…kb mintha tudnád, hogy nem lehet már aromához jutni holnaptól. Szerintem úgy totál oké…több mint 2éve így vépelek és még élek, sőt…
Szóval megérkezett az Aliexpress-től az “Xiaomi MIJIA Sonic cleaner”. Nagyon silány anyagminőség! Na meg nem Xiaomi! Vibramotoros tisztító. Csak nagyon sima felületen tapad a tapadókorong!
Meg is panaszoltam a szupportnál, és visszatérítik az árát. Hogy tisztít-e? Nem tudom. De majd kipróbálom és elárulom!
Plusz erkölcsi károkozás majd fotózd be, hogy fest tankalkatrészekkel.
OK!
A napokban kevertem pár adag liquidet, tankokat is mostam, így gondoltam most kipróbálom a natúr “recepted” Kevertem egy kis 80VG/20PG adagot, fullra nyitottam az Expromizerem lötyicsatornáit (mtl-esként kicsit fura volt ilyen sűrű lé) és elkezdtem pöfékelni. Első benyomásként kellemes meglepetés volt, valóban nagyon enyhén édeskés (gondolom a vg íze) és “semleges”, jó értelemben. Azonban hosszabb távon, ha kizárólag ezt szívnám, nem tudom mit mondanék pár hét után. Egyelőre azért maradok a dohányos ízorgiáknál, és ha eljönne a végítélet órája mert a világon sóval szántanák be a vapeshopok telephelyeit (ne legyen), akkor viszont hasznos a tudat, hogy a dohányboltok “liquid”-ei helyett a natúr lötyi sem rossz
Volt úgy,hogy még éppen nem értek be a keveréseim,-akkoriban,csak dohányosokat gőzöltem-,vagy ízvakság,infulenza alkalmával próbáltam.Igaz,én 50/50-es alapot használok de szerintem is működik az aroma nélküli vapelés.Persze,egy nekem tetsző ízzel azért más a dolog.
50/50-es alappal nekem nem jött be az élmény…számomra annál jobb minél több a vg aránya.
De azért 100 százaléknál megállsz többnyire?
Sőőőt, ha kipróbálom a desztvizet és adja a beharangozott th boost-ot akkor a most kimaxolt 96%os (pg-s nik miatt) VG arány alá is tudok menni.
Ismét kérdezem…milyen arányban kéne a desztvizet hozzákevernem?
Biztosan adja, de a régi időkben is azt mondták, maximum 1-2 százalék desztvíz elég, mert nem csak haszna van, ha nagyon vizezed.
(Elrozsdásodik a kanthal)
Azt hiszem, próbáltam én 11-ben, de annyira nagy difi nem volt. (Bár csak ilyen suttyó Bud meg Halmizer cuccokban…).
Azért sem ajánlok sokat, mert jelentős hígulásnál jön a folyásgond.
Gratulálok, hogy adtál neki esélyt…hogy tesztelted
Még a 96%-os VG édessége is elenyésző az aromák adta-, a számomra 10év után megcsömörlést okozó szintnél.
Rengeteg pozitívummal jár a használata…többek között sokkal kevesebb odafigyelést, energiát, eszközigényt, pénzt és bosszúságot kínáló alternatíva.
Jah, és az ízvakság is kizárt
Köszi…akkor marad a csepegtetéses tesztelés 100ml-hez…1%-ról indítva.
A tél közeledtével amúgy sem bánom, hogy hígul picit a liquid-em…nyáron viszont a legnagyobb forróságban is bizonyított…és a repülőn is fog
Anno 3.5% volt a desztvíz az alapokban, még 2015 elött, amíg azzal készült. Én mikor kivezették belőle a desztvizet pótoltam saját magam (benzinkutakon szokott lenni amúgy) az ízeket picit selymesebbé tette, ugyanúgy ahogy azt előtte megszoktam, viszont akkor már tudtam, hogy egész végig a desztvíz miatt köpködött. Mióta kivezették és én sem próbálkozom vele azóta nem köoköd egyik tankom sem, elötte viszont velejárója volt a dolognak. De persze próbáld ki nyugodtan, bajod nem lesz tőle.
Pg többlet miatt eszembe se jutna már…de vg többletnél megérhet egy próbát, óvatosan.
(Igen, köpköd, folyik, satöbbi, ha sok a víz).
Valószínű, hogy a 3.5% eleve sok volt, de ahonnan vettem az alapomat (SBCig, még a pánik előtt megszűnt) ott mindig fel volt tüntetve, hogy tartalmazza, onnan lestem le az adagolást. Nem volt annyira rossz azért, de ja, köpködni elég gyakran szokott. Mai fejjel amúgy elgondolkodnék a kevesebb arányom, de jobbára csak arra céloztam, hogy annál többet semmiképp ne tegyen bele.
Nene, így is mindent vizeznek, a termék kisebb lett, hármat fizet kettőt kap, stb. világ van
Nem jöttem ám rá anno, mitől köpköd meg folyik, utána derült ki számomra, hogy vizezik a kész levesekből is volt ilyen “pancsos”.
Most is van, csak betették a dohányboltba, így nekünk “kiesik”.
Oké, köszönöm a véleményeket. Akkor 1%-tól indítva köpködésig lesz tesztelve. Mivel nálam nincs íz amit selymesítsen, így hígulhat bátran mert elég sűrű télen így is…szvsz ha nem lövöm túl akkor csak nyerhetek +th-t vele.
Patika közelebb van hozzám mint a benzinkút…szerintem ott is kapható.
Vagy 1 hónapig gyűjtöm a kondezvizet a boró alól, hogy legyen 1-2ml
Akkor soroljak aromákat, amihez nem kell ezesetben víz?
(Az, hogy köpködtem, finom kifejezés )
Inkább felajánlom az EGYSZA-t jó helyre.