Szia!Had kérdezzem meg hogy rendelted meg?Én probáltam de nem dobja fel szép hazánkat.Köszönöm.
Csábító de most pár havi vape keretet eltapsoltam tegnap
Sajnos már nem szállítanak kishazánkba
Bocsi most néztem a dátumot
Ugyan nem akciós, de pl a DNA-s páka eléggé kuriózum
SBS Paramour IPV Mini Electronic Soldering Iron 510 Thread 18650 Welding Repair Tools - AliExpress
Főleg, hamég forrasztani is képes vele a leendő tulaja.
-40% akció
minden színben elérhető 17.46 euro
Bloody Mess kiadás 18.98 euro
Hátha valakit érint,most nagyon jó árban van itt ez a mod.
Akár még tartaléknak is.
Jó kis mod, annak ellenére hogy hamar reccsen a váz, mivel műanyag sajna
34,23$ ( plusz kedvezmény AP15 kóddal -15% + pont kedvezmény ha van )
Ismét van készleten pár darab minden színben. Hetek óta vaciláltam szükségem-e van rá de nem bírtam ellenállni most, hogy újra elérhető és vettem egyet
14$ minden színben ( plusz kedvezmény AP15 kóddal -15% + pont kedvezmény ha van )
Voopoo rajongók figyelem
12.49$-16.49$-ig elég sok Mod/Podmod/Mod kit elérhető. Köztük van beépített akkus illetve cserélhető akkus is.
( plusz kedvezmény AP15 kóddal -15% + pont kedvezmény ha van )
Pro tipp! Nem egy életbiztosítás a Voopoonál ez a széria amit épp akcióznak. De ki lehet fogni jó darabokat is. Ilyen olcsón talál megérheti valakinek
https://www.healthcabin.net/voopoo-doric-galaxy-pod-system-kit-with-pcc-box-p/29783.html 3hete nyúzom. Zseniális cucc. Jelen pillanatban MTL-re Top5-ben benne van szerintem.
Én is a doric galaxy és a thelema nexus között tipródtam. A voopoo ito coilait végigpróbáltam és sajnos nekem az 1,2 ohmos nagyon nem gyere be. Ezért nem mertem ezt választani és lett az LV.
Van esetleg tolómérőd otthon? Vagy egy driptipet el tudunk boltolni valahogy?
Tolómérőm van. Mit kéne megmérni?
A podfejen a likat ahova a driptip bemegy. Hátha jó a nexusba.
8mm a lik.
Köszi ez csak 7,6 mm. Nem is tudom miért reménykedtem, hogy bírnak egyformát gyártani…
Ki van ez találva.
fekete és gunmetal színben
19.9$ + kedvezmény AP15 kóddal -15% + pont kedvezmény ha van