Sziasztok,
Teljesen elvagyok veszve. Az AEON Journey (wildbury ) El Presidentét mióta megszűnt a luiqidhall sehonnan sem tudom beszerezni. Sajnos más dohányos liquiddel nem tudok kiegyezni, egyik sem hozza azt a szintet, minőséget amit megszoktam. Most a vampire vape smooth westonját gőzölöm, ami egyelőre a legjobb alternatíva, de nem túl kielégítő a Presidentéhez képest.
Ameddig én jutottam:
Juicedoctor-on lehet kapni, de ők csak horvátországba és szlovéniába szállítanak, még, ha legközelebbi csomagpontra is rendelném határhoz, az is egy 5 órás trip lenne oda vissza, így nem optimális.
Párkányban voltam kint, mindhárom shop azt mondta van náluk, kimentem sehol 1 db se
Ezen kívül szlovákiába egyáltalán nem találtam készleten.
Írtam az aromacentertől elkezdve az összes magyar forgalmazónak, de senki sem tudja beszerezni.
Tisztelettel kérdezném: Ez megszűnt, leállt a gyártása vagy mi van a Journey szériával, mert ahol találtam ott is kifutónak írják, illetve ide kapcsolódik a kérdésem másik fele, ne adj isten van itt olyan, aki befürdött vele, van még nála és megválna tőle? Minden ajánlatot meghallgatok, nagyon örülnék, ha valahogy-valahonnan sikerülne ezt beszereznem, mert lassan leszokok a vapeelésről is, ha ezt a problémát nem tudom megoldani.
Köszönöm a válaszokat előre is és elnézést, ha nem megfelelő helyre írtam, az adok-veszeken kívül más nem tűnt kategóriába vágónak, oda meg még nem tudok postolni.