Aeon journey the president

Sziasztok,

Teljesen elvagyok veszve. Az AEON Journey (wildbury ) El Presidentét mióta megszűnt a luiqidhall sehonnan sem tudom beszerezni. Sajnos más dohányos liquiddel nem tudok kiegyezni, egyik sem hozza azt a szintet, minőséget amit megszoktam. Most a vampire vape smooth westonját gőzölöm, ami egyelőre a legjobb alternatíva, de nem túl kielégítő a Presidentéhez képest.

Ameddig én jutottam:

Juicedoctor-on lehet kapni, de ők csak horvátországba és szlovéniába szállítanak, még, ha legközelebbi csomagpontra is rendelném határhoz, az is egy 5 órás trip lenne oda vissza, így nem optimális.

Párkányban voltam kint, mindhárom shop azt mondta van náluk, kimentem sehol 1 db se :smiley:

Ezen kívül szlovákiába egyáltalán nem találtam készleten.

Írtam az aromacentertől elkezdve az összes magyar forgalmazónak, de senki sem tudja beszerezni.

Tisztelettel kérdezném: Ez megszűnt, leállt a gyártása vagy mi van a Journey szériával, mert ahol találtam ott is kifutónak írják, illetve ide kapcsolódik a kérdésem másik fele, ne adj isten van itt olyan, aki befürdött vele, van még nála és megválna tőle? Minden ajánlatot meghallgatok, nagyon örülnék, ha valahogy-valahonnan sikerülne ezt beszereznem, mert lassan leszokok a vapeelésről is, ha ezt a problémát nem tudom megoldani.

Köszönöm a válaszokat előre is és elnézést, ha nem megfelelő helyre írtam, az adok-veszeken kívül más nem tűnt kategóriába vágónak, oda meg még nem tudok postolni.

4 Likes

Üdv köztünk!

Egy kérdés: Don Cristo vonalat kóstóltad már? (El Presidente, ahogy látom szivaros jellegű) Talán jó alternatíva lehet, aztán majd aki szívta már, megerősíti, vagy megcáfolja.

6 Likes

Esetleg szlovak atvevőhelyre kérni:

Félaron adják most…gondolom érdemes lenne betaraznod. Mondjuk egyszer minden elfogy :rofl:

Ha ez nem wildbury akkor marad a Horvatorszagba utazás

5 Likes

Ahogy írod a Don-nak van egy szivar vonulata . :grin:

Ami kifejezetten az a Cuba, Black, Original, Rómeó, Juelett. Így ebben a sorban a tömény karaktrtől az édesebb felé.

6 Likes

Itt is készlet hiányos .. azt írja

6 Likes

Oké, szlovákul nem tudok :rofl: es nem fordítottam le az oldalt.

5 Likes

Szia ! Esetleg közvetlen a gyártónak lehetne írnod .

5 Likes

Kérnék szépen küldeni gyári raktárból nekem 5 db longfillet, ilyen-olyan ízben.

Ok, megoldjuk, mennyi kukoricát kér bele? :roll_eyes::sweat_smile::hugs:

3 Likes

A Don jól hangzik, de ebből sem találok sehol :smiley:

4 Likes

Flanciáknal néz körbe :grin:

6 Likes