Dampflion white bishop elérhetőség

Sziasztok,

Egy régi kedvencemet, a Dampflion által készített White Bishop longfillt szeretnék beszerezni, de a mindenki által ismert általános szitu miatt nem egyszerű. Német gyártó.

Nyilván a rendelés lenne a legkézenfekvőbb, de Németországból kb semelyik cég sem küld már külföldre semmit, Magyarországra meg végképp nem. Aki tud esetleg beszerzési forrást, azt várom akár privátban is, ha nem szeretné közkinccsé tenni érthető okokból.

Illetve ha valaki ismeri ezt a konkrét aromát, és tud valami nagyon hasonló, könnyebben beszerezhető alternatívát, akkor szívesen fogadom a tippeket ezzel kapcsolatban is. Sajnos olyan szinten elszállt mindennek az ára, meg annyi -számomra fogyaszthatatlan- leves ment már a kukába, hogy a random próbálgatást elengedtem, és az eddig bevált ízeket fogyasztom leginkább, csak egyre szűkül a paletta, és ezt az örök kedvencet hiányolom nagyon.

Annyira elegem van már, hogy akár egy környező országba is átkocsiznék valamelyik hétvégén, ha tudom fixen, hogy ott kapok valahol jó pár flakonnal.

Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat!

Szia.

Ha van német ismerősőd,akkor neked is lesz.

Az ára pedig annyi,amennyit neked megér,vagy próbálkozol mással.

3 kedvelés

Köszi az ötletet. Ha lenne Németországba ingázó vagy ott élő ismerősöm, akkor ez a kérdés meg sem született volna a részemről. Sajnos nincs. Az ára meg annyi, amennyi, ezzel nem tudok mit csinálni, nem is ezzel van problémám.

2 kedvelés

Van a shopban 14.90-ért,de így akkor tárgytalan a segítségem .

A google keresőben találtam shopot ahol van és szállít ide.