Te mire használod az ablak lemosót ? Ha tudod a választ . Akkor a hejzi valahol ott van az autós szerek mellet a kamrában . Viheted
Szerintem pár százalék aszalt szilvát elbírna
Az első 3ml. próbánál magam is azt tervezem egy csepp rummal.
Majd a következő 3ml. v.milyen barack…
Kész alapokba most nem gondolkodok, mert az első rémhírek alkalmával raktároztam Azhad dohány aromákat. Bekeverésükhöz keresek kiegészítőket, hogy ne legyenek unalmasak.
Csak ötletnek szántam…
Köszönöm a barack párosítás jó ötlet.
Lehet, hogy hűsítésről is kéne gondoskodnom, szolidan adagolva sokat dobna a keveréseken.
3 fajta al carlo járt eddig nálam … Alma-dohány , Cseresznye-dohány , és valami gyümölcs tea - dohány … Nekem mind ízlett érdekes módon talán a cseresznyés volt a leggyengébb eresztés.
Cseresznyésből ami nekem nagyon ízlett a
Nálam az esetek nagy többségében mentol és rokonlelkeinek a mániája áll fent, de lassan már én is előveszek mást is. A kérdésedre meg a válaszom az, hogy az eper, banán, ananász triumvirátus közül választanék a helyedben, de mindez csak ízlés kérdése
@Arpee tud róla nyilatkozni, de azt nem tudom hogy Garrison-hoz tudja-e hasonlítani.
Kérdeztem korábban milyen (és még mindig nem kevertem be, viszont jó érzés, hogy ott van a szekrényben… )
Biztos ismeri a Garrisont, rajongója a K.Flavour termékeinek.
Érthetetlen miért vonultak ki a piacról. Magam 7-8 longfill-jüket próbáltam egyszerüen nem tudtak hibázni, piszok jó ízvilágokat tudtak előállítani.
Ehhez keverni a marhahúsost és kész is a bolognai aroma…
Most legutóbb rendeltem Mojito-s aromát is
Nem rossz de cserébe nem is túl jó… mentollal nincs bajom de annyira nem is lelkesedek érte.
U.ezzel a rendeléssel jött mentolos uborka is, ezt se kérdezd miért vagy hogyan, kíváncsiság, kísérletezés, nemtom ez viszont tényleg adja, amit ígér, mentolos uborka pici zelleres-zöldséges felütéssel, csak épp nem tudom elszívni
na majd talán nyáron…
Ezek szerintem arra pont jók, hogy utána mindig megállapítom hogy a jó öreg dohánykivonatosnál jobbat egyelőre nem találtam magamnak
Kérsz egy Gyrost csak hússal, tolod mellé falatonként
A barackos Al Carlotól még mindig rémálmaim vannak!