Valaki használ A&L aromakat? Gondoltam elkezdem szép lassan feltölteni a keszletemet, ha netan beutne ez a tpd3. Ezeken megakadt a szemem, mert 4000-ert 30mlt kapok es ha lehet hinni a leirasnak, akkor a bekeveresi arányok 5-15% között vannak. Valosak ezek? Mert ha igen es még ízre is jók akkor ár-ertek aranyban egesz jok.
Szia!
Ismerősöm ajánlotta ezt a márkát, neki bevált a mangós finomság 5%-ban keverve. Én is rendeltem három félét, ebből a Cinematik ( karamellás popcorn ) lett bekeverve 10%-ban full VG-vel, az illata fenomenális, az ízével kapcsolatban jelenleg nincs információm, de vágom a centit a kóstolás napjáig!
Egyszerűen jók. Mellé beszélés nélkül. Fury és Oni használtam. Mindkettő jó volt. Enyhe ice effect utó ízzel… Fury, az mangós. Oni pedig citrus, lime,.
Nagyon hosszú ideig elég volt…
Lehet hogy hülyeség de én is betáraztam egy szekrény bekevert aromával és egy jó pár üveg bekeverèsre váró aromával a TPD-3 miatt.
Ma peldául 10 guriga NI80 28GA +10 doboz 3mm-es bp mods vattát vettem àt. Es még van egy halom más vatta és NI80 28GA huzal legalább 15 guriga.
Az mondjuk szép mennyiség, én akkor abszolút “szerencsés” vagyok, még DL felhasználóként is, a csepegtetés és a squonk igen kellemesen duruzsol a kezeim között, ráadásul a fogyasztásomra is pozitív hatással vannak.
A szabályozással kapcsolatban annyira pontos információim nincsenek, szerencsére nálamnál jóval naprakészebb emberek is megfordulnak errefelé.
En is squonkolok, egy taurus max eda-val es egy wotofo ps dual meshel ami a vicces, hogy a dual mesh kevesebbet eszik mint a taurus max rda single be tekerve. Mondjuk 4-es magra van tekerve a single coil, de akkor is fura, hogy tobbet fogyaszt.