Sziasztok , nem tudom ti gyerek és két kutya mellett hogyan intézitek a keverést .
Szombaton erősen elgondolkodtam egy keverő gép beszerzésén .
Történt ugyan is egy kis baki.
70vg30pg alapot használok ami elég sűrű,
Egy csőrös edényben tároltam , gondoltam szépen ki nyomok 60 milit egy kis edénybe milyen klasszul fogom adagolni .
Csak ugye a folyadék ellenállás nagyobb volt mint a csőr átmérője,ìgy 250 alapot a szőnyegre locsoltam… basszus el kapom ,de nem ezzel a lendülettel le is vettem a módom a Zeus tankommal együtt ,ami ripityre tőrt . Ott állok ragad a szőnyeg ,benne apróra tört üveg darabok .
Na faxa , feleségem negyed óra és itthon, hallgathatom ,mi a francot műveltél megint?
Kutyák nyalnák fel ,gyerek éhes ,én meg ideges .
Éljen a hétvége ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen.
Ahogy töltöm a flaskába, sokszor pont úgy folyik mellé.
Remélem nem lett komolyabb gond ennél. ![]()
Nagyon nehéz a vgt kiszedni a szőnyegből ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hazudnék
de volt ilyen
már a csőrösnek kapásból lepattintom a "csőrét"is ![]()
![]()
50 ml-s keverőedénybe öntöm mivel mércés
és onnantól indulhat a történet …sajnállak
mármint nem a lötty miatt (az pótolható
)hanem mit mondhattál a feleségednek mi az a szőnyegen
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajánlom neked ezt a vg-t és a probléma megoldva! Ezek a balesetek már csak a múlté lesznek!
https://www.aromaparadise.hu/feal-hundredzero-1000ml-vg-alapfolyadek
Sajnos van az úgy, hogy aztabüdösqvafaxba…!
![]()
Nem a vg a baj ,csak én ![]()
![]()
![]()
Mindenestre megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen ügyetlen, habár ennyire durván még sohasem jártam, de volt már több kevésbé vidám pillanatom amióta gőzölök! ![]()
Nagy kìnomban mire hazaért elő szedtem a takarìtò gépet és neki álltam ki szedni a szent szőönyegből a foltot ,és nagyon szégyelem magam , de rá fogtam a kutyára ![]()
![]()
Kerülöm a szent szőnyegeket ezután ![]()
![]()
![]()
Én szellőztetésnél leszedtem a tetőt a flaskáról , minnél több levegőt kapjon. Avval a lendülettel a szoba közepéig cigánykerekezett a hatvan mili kész liqvid , beterítve egy szobás lakáshoz híven mindent is
![]()
Ismerős a helyzet ![]()
Milyen illatot csináltál ? Legalább valami gyumit? ![]()
Full Moon Diabolo Grenadine , kedvenc gránátalmás jeges szipákolnivalóm ![]()
Én az autóban jártam úgy kétszer utántöltés közben,hogy a shake & vape tőtike teteje és tartalma az ölemben kötött ki…
Na magyarázd meg,hogy nem behugyoztál!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi sem egyszerűbb, aki nem hiszi az szagolhat! ![]()
Én kizárólag így késő este tudok bárminek is nekifogni ami nem etetés, altatás, labdázás, meseolvasás ![]()
Két pici köti le az időm 102% át
Jelenleg a két vadiúj tankomat szárítgatom mosogatás után és gondolkodom hogy keverjek e be valami 10 milit…
Én is most kevertem a kedvenc mogyorós dohány aromábol egy hatvanast ,mert soha nem érik meg a következő adag mire kifogyok . Lányom kutyák alszanak ![]()
Itthon nehezen keverő 5 gyerek mellet ezért munkába szoktam és ott is érlelem spéci keverő vél őket 12 órába belefér .
Szerencsés
Pár napja jártam úgy hogy az új keverésű 60ml levest akartam szellőztetés céljából az asztalra rakni, ki is szedtem a csőrt a flakonból és megfogtam bal kézzel majd gondoltam jobbal arrébb pakolászok az asztalon. Mire végeztem és ránéztem a bal kézben szorongatott flakonra kicsit meglepődve vettem észre hogy a tartalmát közben kiöntöttem az egészet a földre
Igaz hogy parketta de inkább nem akartam vissza lapátolni és nem tudtam meg milyen ízű de az illata jó volt
![]()