Sziasztok , nem tudom ti gyerek és két kutya mellett hogyan intézitek a keverést .
Szombaton erősen elgondolkodtam egy keverő gép beszerzésén .
Történt ugyan is egy kis baki.
70vg30pg alapot használok ami elég sűrű,
Egy csőrös edényben tároltam , gondoltam szépen ki nyomok 60 milit egy kis edénybe milyen klasszul fogom adagolni .
Csak ugye a folyadék ellenállás nagyobb volt mint a csőr átmérője,ìgy 250 alapot a szőnyegre locsoltam… basszus el kapom ,de nem ezzel a lendülettel le is vettem a módom a Zeus tankommal együtt ,ami ripityre tőrt . Ott állok ragad a szőnyeg ,benne apróra tört üveg darabok .
Na faxa , feleségem negyed óra és itthon, hallgathatom ,mi a francot műveltél megint?
Kutyák nyalnák fel ,gyerek éhes ,én meg ideges .
Éljen a hétvége
Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen. Ahogy töltöm a flaskába, sokszor pont úgy folyik mellé. Remélem nem lett komolyabb gond ennél.
Nagyon nehéz a vgt kiszedni a szőnyegből
Hazudnékde volt ilyenmár a csőrösnek kapásból lepattintom a "csőrét"is 50 ml-s keverőedénybe öntöm mivel mércésés onnantól indulhat a történet …sajnállakmármint nem a lötty miatt (az pótolható )hanem mit mondhattál a feleségednek mi az a szőnyegen
Ajánlom neked ezt a vg-t és a probléma megoldva! Ezek a balesetek már csak a múlté lesznek! https://www.aromaparadise.hu/feal-hundredzero-1000ml-vg-alapfolyadek
Sajnos van az úgy, hogy aztabüdösqvafaxba…!
Nem a vg a baj ,csak én
Mindenestre megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen ügyetlen, habár ennyire durván még sohasem jártam, de volt már több kevésbé vidám pillanatom amióta gőzölök!
Nagy kìnomban mire hazaért elő szedtem a takarìtò gépet és neki álltam ki szedni a szent szőönyegből a foltot ,és nagyon szégyelem magam , de rá fogtam a kutyára
Kerülöm a szent szőnyegeket ezután
Én szellőztetésnél leszedtem a tetőt a flaskáról , minnél több levegőt kapjon. Avval a lendülettel a szoba közepéig cigánykerekezett a hatvan mili kész liqvid , beterítve egy szobás lakáshoz híven mindent is
Ismerős a helyzet
Milyen illatot csináltál ? Legalább valami gyumit?
Full Moon Diabolo Grenadine , kedvenc gránátalmás jeges szipákolnivalóm
Én az autóban jártam úgy kétszer utántöltés közben,hogy a shake & vape tőtike teteje és tartalma az ölemben kötött ki…
Na magyarázd meg,hogy nem behugyoztál!
Mi sem egyszerűbb, aki nem hiszi az szagolhat!
Én kizárólag így késő este tudok bárminek is nekifogni ami nem etetés, altatás, labdázás, meseolvasás
Két pici köti le az időm 102% át Jelenleg a két vadiúj tankomat szárítgatom mosogatás után és gondolkodom hogy keverjek e be valami 10 milit…
Én is most kevertem a kedvenc mogyorós dohány aromábol egy hatvanast ,mert soha nem érik meg a következő adag mire kifogyok . Lányom kutyák alszanak
Itthon nehezen keverő 5 gyerek mellet ezért munkába szoktam és ott is érlelem spéci keverő vél őket 12 órába belefér .
Szerencsés
Pár napja jártam úgy hogy az új keverésű 60ml levest akartam szellőztetés céljából az asztalra rakni, ki is szedtem a csőrt a flakonból és megfogtam bal kézzel majd gondoltam jobbal arrébb pakolászok az asztalon. Mire végeztem és ránéztem a bal kézben szorongatott flakonra kicsit meglepődve vettem észre hogy a tartalmát közben kiöntöttem az egészet a földre Igaz hogy parketta de inkább nem akartam vissza lapátolni és nem tudtam meg milyen ízű de az illata jó volt