Szóval megkisértett a @Robert_Horvath
Amit kaptam tőle DL tank, eszméletlen jó ízű, gyümölcsös sütis finom benne. Lehet hogy ezeket az édeseket ebből fogom szívni, már egy dohányosat nem biztos hogy probalnek, ramegy a torokra rendesen de ez tetszik! A dohányos kaparósat nem kockáztatnám. Szóval cáfolnám az állítást, hogy a dl tankoknak nincs olyan jó ízük. Lehet a kis palást teszi, de nagyon ott van! Mégegyszer köszi Robi, hogy mutattál egy másik utat!
Szívesen
Azért annyit tennék hozzá hogy sokk múlik milyen huzalt ,coilt is használ az ember hozzá,másrészt azért vannak tényleg olyan dl rta-ák is amik hát szépen fogalmazva ratyik de a te esetetdben egy nagyon jól eltalált ízkazán rta ,ami azért is fontos mert sokan azért engedik el a dl vonalat mert mert meglehet hogy olyan rta-t választott ami nem igazán kidolgozva ízvissza adás szempontjábol …
Igen, ezért is írtam ezt le, hogy itt is van az, mint mtl-ben, hogy különböző ízek kazanonkent és a többi setting! Szóval aki DL vonalon szeretne haladni tovább annak csak tudakozódnia kell, hogy melyik a jó választás. Ez a tank ízre rendkívüli, de csak ügyes kezű kezdőnek ajánlanám, mert a csavar alá illesztéssel eléggé benaztam Jó, mondjuk a vékony ss-t raktam alá, ahoz meg nagyító kéne
Ahogy 8rtam is neked pm-ben azokkal is probáld meglátod hogy kellemesen csalodsz még jobban benne
Igen Robi, mindenképp kipróbálom, már csak kíváncsiságból is! Mert ha még ennél is jobbat tud, akkor lehet átpártolok Bocsi @Janos_Groszeibl
Iz kazán gyanánt még az Eclipse nagyon ott van
Igaz nem sokk a kapacitása 2 ml de irtó jó ízvisszaadással bír
Áttanulmanyozom! Szóval igen nekem nem a nagy gőz miatt tetszik, az nem izgat, sőt feszkázásnak vélem, hanem a torokhatas miatt!
Hát aki nagy gőzre vágyik és egyben jó izre is annak meg viszont qp Violator rta ajánlom
De viszont a Cybert tudod csavorokkal szabályozni a levegő menyiségét a build deckben…
Oh, muszáj néznem videót róla
az a lényeg neked legyen jó…
Igy van ezt mindeki maga dönti el melyik vonalon szeretne gőzőlni
Tudom János! Azaz igazság, hogy még mindig ott tartok, hogy nem tudtam 100%-ban letenni a cigit, már minden variációt kipróbáltam, de rá akarok gyújtani, és nagyon szégyellem magam ezért (egyszer csak pár szál, máskor több) . Mondjuk nálam ez idegi alapon lehet, nem könnyű egy autista gyerekkel!
@Janos_Groszeibl - nél is vannak olyan fenomenális rta-k amik ízben nagyon ott vannak
Tudom, János a profik egyike
Szerintem olvasva hát neked sem lehet könnyű ennek fényében de kitartás teljesen melyik vonalon fogsz Vapelni a lényeg hogy az analogot tudd elhagyni
Lehet idegi…de amég nem határozod el magad vissza térsz a cigihez…én drukkolok neked…
Igen, nagyon rajta vagyok, de inkább a vape, vagy a cigi, mint a nyugtató és stb
Így voltam ezzel én is amíg gyári porlasztós kazánom volt, de amiota rta-im vannak azóta egy szál se volt. Pedig azelőtt 2-3 doboz cigi ment el naponta… Es abbol is sárga camel és piros lucky strike, amik piszok erősek