Köszönöm a segítséget további szép estét nektek! <3
Lehet hogy 70vg 30pg helyett 70pg 30 vg lett. Ahhoz még hozzá lett adva az aroma is, (ami , ugye többnyire 100pg), meg a nikotin is. Igy lehetséges hogy ez volt a hiba. Ahogy @Janos_Groszeibl is irja, külön kell venni vg-t is meg pg-t is utána nem lehet gond.
Szia! Nagy valószínűséggel valami pancsolmány lesz amit vettetek. Én kukáznám ezt a löttyöt mert többe kerül feljavítani mint új alapba beruházni. Mert ha pg többletes leves lenne a kevesebb gőz mellet intenzívebb ízeknek kéne jelentkezni. Beszámolód alapján viszont az ízek is haloványabbak.
Ezt az ízdolgot jeleztem korábban, mint pg-függő.
Ez vagy romlott, vagy vizezett, kellene az eladó állásfoglalása a kerek sztorihoz addig csak találgatás.
Lassan 5éve nem veszek alaplevet. Az összes pancsolmány. Senki nem tudja mit raknak bele. Semmi összetevő nincs feltüntetve ha kérsz is kapsz valami összeállított halandzsa leírást. Szóval pénzlehúzás semmi más. Legrosszabb az egészben lövésed sincs mit tolsz a szervezetedbe. Nekem teljesen megfelel a miénk.
Flórás tökéletes, és mindig Ok, nem büdös, nem híg.
Bő 3 éve még vettem jót, előre nicezettet, az még (akkor) rendben volt, utána onnan is elkezdtek jönni a büdösödés panaszok…
Vitát kell venni, otthon adagolni.
Így van. Szerintem is a legjobb a piacon. És ténylegesen elérhető vele a kívánt arányú leves.
Most is rendbe van, de kinek mi igaz, én használom mindkettőt előre+saját keverést!
Vagyis?. Floravita…?
Druszám én már évek óta csak azt használom. Semmiféle anomália nincs vele. Eddigi legkarcsúbb szav. idő is amivel kaptam 20 hónap volt.