Okés, hááát akkor több tippem nem nagyon van sajna. Huuuu vagy várj csak! Merlin nano!
Közben megvan a kép is, bár csak 18mm…
Okés, hááát akkor több tippem nem nagyon van sajna. Huuuu vagy várj csak! Merlin nano!
Közben megvan a kép is, bár csak 18mm…
Uhh, hányszor mondogattam már ezt magamnak.
Egyszerü a cseréje…gondold meg jó kis tank.
Szerinted én ?
Na de csak nem annyi az …ugye ?
Plusz egy a fiókra.
Hogy jön ez ide?Nem olcsó tankot keresek,hanem csinosat
A 4.modra írtam,hogy nem szeretné azuram
De minek is 4.,ha a Gtx-et akkor el kellene tennem a fiókba és még semmi baja?Csak 8 hónapos.Csak ki szeretném használni a lehetőséget,hogy építsem azt is,ne porizzak
Hogy lehet úgy hozzáférni az afc-hez,hogy nem bántod a tekercset?Még nem láttam élőben
Menj vissza fotózni
De élveznéd amúgy, amit ki gondolsz mindent kipobálhatsz hogy mutat a módon, több mint egy órát időztem tegnap az üzletbe. És akkor most kicsit szomorú vagyok, hogy elkapkodtam a dolgot és még is a v2 kelet volna megvenni
Miért tenném a fiókba,mikor nincs semmi baja a mod-nak?Van 2 külső akkus modom(tankkal…+1tank még)Miért ne használnám ki a lehetőséget?
Nekem majd csak akkor kell 4.mod,ha ezt megengedhetem majd magamnak
Úgy, hogy egyszerűen kihúzod alóla. Praktikus, ha esetleg elméretezted a tekerést és több vagy kevesebb levegő kell.
Akkor már inkább a több tank
Csak gondoltam segítek nem pénzt költeni, ha a fiókban van, nem kell tank se, de akkor csöndben maradok.
Nézd…én is csak kettőt szerettem volna ha egy elromolódnama még már nem merem megszámolni
Na de Beatrix ! 4 hónapos ??? Úristen…az már régi !!!
Mond azuradnak hogy az már nemisolyanmeghogyócska meg ilyenek és hátha megesik a szíve rajtad
Amúgy szeri, és örülök hogy visszatértél,már hiányoztál
Én beköltöznék 1 hétre egy ilyen boltba
Van ám alul egy visszanyíl…ha arra klikk,nekem jön a válasz.Nem mindig tudom követni,hogy kinek érkezik válasz
Tök jó…köszönöm
Miért?Nem tetszik neked a mod?
Én is szeri,de visszaolvastam és javítottam is,hogy 8 hónapos
A GTX-re gondolsz? Ha igen, de hogy is nem, egyszerűen imádom
akkor meg főleg meg kell essen a szíve