20mm-es rta mtl tank létezik?

Okés, hááát akkor több tippem nem nagyon van sajna. Huuuu vagy várj csak! Merlin nano! :thinking::slightly_smiling_face:

Közben megvan a kép is, bár csak 18mm…

3 kedvelés

Uhh, hányszor mondogattam már ezt magamnak. :joy:

3 kedvelés

Egyszerü a cseréje…gondold meg jó kis tank.

1 kedvelés

Szerinted én ? :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Na de csak nem annyi az …ugye ? :grin:

1 kedvelés

Plusz egy a fiókra. :grin:

Hogy jön ez ide?:joy:Nem olcsó tankot keresek,hanem csinosat​:joy:
A 4.modra írtam,hogy nem szeretné azuram​:wink:
De minek is 4.,ha a Gtx-et akkor el kellene tennem a fiókba és még semmi baja?Csak 8 hónapos.Csak ki szeretném használni a lehetőséget,hogy építsem azt is,ne porizzak​:wink:

3 kedvelés

Hogy lehet úgy hozzáférni az afc-hez,hogy nem bántod a tekercset?Még nem láttam élőben​:wink:

1 kedvelés

Menj vissza fotózni​:wink::joy::kissing_heart:

De élveznéd amúgy, amit ki gondolsz mindent kipobálhatsz hogy mutat a módon, több mint egy órát időztem tegnap az üzletbe. És akkor most kicsit szomorú vagyok, hogy elkapkodtam a dolgot és még is a v2 kelet volna megvenni :pensive::pensive::pensive:

1 kedvelés

Miért tenném a fiókba,mikor nincs semmi baja a mod-nak?:thinking:Van 2 külső akkus modom(tankkal…+1tank még)Miért ne használnám ki a lehetőséget?
Nekem majd csak akkor kell 4.mod,ha ezt megengedhetem majd magamnak​:wink:

4 kedvelés

Úgy, hogy egyszerűen kihúzod alóla. :slightly_smiling_face: Praktikus, ha esetleg elméretezted a tekerést és több vagy kevesebb levegő kell. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Akkor már inkább a több tank :rofl::grin:

1 kedvelés

Csak gondoltam segítek nem pénzt költeni, ha a fiókban van, nem kell tank se, de akkor csöndben maradok. :grin:

1 kedvelés

Nézd…én is csak kettőt szerettem volna ha egy elromolódna​:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:ma még már nem merem megszámolni​:rofl:
Na de Beatrix ! 4 hónapos ??? Úristen…az már régi !!!
Mond azuradnak hogy az már nemisolyanmeghogyócska meg ilyenek és hátha megesik a szíve rajtad :blush:
Amúgy szeri, és örülök hogy visszatértél,már hiányoztál​:hugs:

5 kedvelés

Én beköltöznék 1 hétre egy ilyen boltba​:joy:
Van ám alul egy visszanyíl…ha arra klikk,nekem jön a válasz.Nem mindig tudom követni,hogy kinek érkezik válasz​:heart:

4 kedvelés

Tök jó…köszönöm :slightly_smiling_face:

Miért?Nem tetszik neked a mod?

1 kedvelés

Én is szeri​:heart:,de visszaolvastam és javítottam is,hogy 8 hónapos​:joy:

A GTX-re gondolsz? Ha igen, de hogy is nem, egyszerűen imádom :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 kedvelés

akkor meg főleg meg kell essen a szíve :joy: :dash:

1 kedvelés