Sziasztok.A véleményetekre vagyok kívàncsi.Akksi kezelés ügyileg szerintetek melyik duàl 18650-es mod a legjobb?
Szia.egy régi Legendem,és egy Minikin v2-m van még nem volt velük baj
szia!
Egyik sem felső kategoriás modok se nagyon vannak duál akkusak nem véletlen…van ami működik de nem az igazi.
Szia!
Ha legjobbat akarod akkor dna-t vegyél.
Ha kicsit kevesebbet szeretnél költeni akkor ahogy felettem írták a dovpo riva lehet egy jó választás, illetve a luxe 2 amit nagyon tudok ajánlani.
Ez szép!
Köszönöm a segítséget!!!
Van Geekvape L200-am is, kifogástalan.
Van 2 db VSTIKING VK-530, kifogástalan.
Akkukat jól kezelik. Tölteni is szoktam bennük. 1 év alatt semmi romlás, tökéletes balansz.
ThinkVape Thor Pro is elég jól kezeli az akkukat.Persze watt függő a dolog.
Ki kell, hogy javítsalak…amelyik mod-nak jó az akkukezelése annak minden teljesítményen jó.
Üzemidőre gondoltam.
Elvileg a mod önmagában nem eheti az energiát, ill. csak minimálisan, ami kb. az akksi önkisülési szintje. A kérdés az, hogy te mennyi energiát veszel ki belőle. A 18650-es akksik között is igen nagy különbségek vannak függetlenül attól, hogy mi van ráírva. Erre találsz a neten összehasonlító tesztet. Én úgy gondolom, a dual modba egy ívású (egyszerre beszerzésű) és azonos gyártó által forgalmazott akksikat célszerű párba tenni. Zoli76-hoz igazodik a véleményem a Geek esetében, jól kezeli őket. Igaz, az egyik akksi kicsit hamarabb merül, de leheletnyi különbség lehet, mert egyszerre töltődnek fel a külön utas töltőben is. Ill.legfeljebb néhány perc eltéréssel. Ez azonban lehet szándékos is, mert így nem ijedsz meg, hogy elromlott a rendszer, hanem látsz egy feliratot, ami szerint lemerült az akksi. Ennek megjelenítéséhez is nyilván energiára van szükség.