Szerintem 20euroért megér egy misét Szerintem beszerzem
Köszönöm szépen, akkor megveszem kiváncsi vagyok rá mit tudok belőle kihozni.
András majd ha lesz időd szívesen fogadok jó tanácsot, most is jó 2,5 magra tekertem 7 menetet Ni 80 26GA húzalal.
Nagyon szépen köszönöm, nekem még egyenlőre csak ez az egy húzal van, de akkor megpróbálom amiket te írtál, nem tudom, hogy a húzal miatt de egy kicsit meleg és csak 0,6 ohm bírtam tekerni pedig 1 körül szeretnél csinálni.
Baszus én meg azt hittem vékony akkor van még vékonyabb is. Akkor húzal vásárlásba kell lendüljek.
Az az igazság hogy annyira nem értek hozzá, hogy nekem a vape üzletbe ezt nyomták a kezembe, hogy ez jó lesz hát akkor mégse ez a nyerő.
De Annak nagyon ürölök, hogy tank a szerintem nagyon szuper, nem bántam meg hogy megvettem, de így lehet megvan a probléma hogy Vertex is miért nem volt olyan jó szerintem ott is a húzalal lesz a gond.
Főleg, hogy én a hűvösebb érzést és a mentolos ízeket reszesítem előnybe így valószínű hamarosan váltanom kell.
András. A te tankod is hangos? Ha jól emlékszem mikor össze raktam nem volt ilyen, olyan hangos susogó hangot add. Ez mitől lehet?
fél állásban van a levegő állitó gyürű…talán ha van ilyen…
Ez n véletlenül az a kazán amiről videót is készítettél a youtube-n?
Bevallom, eléggé megfogott az a kazán is… A te bemutatód alapján nem lesz nehéz az építés sem…
Jujjjj még is hogy maradt figyelmen kívül, hogy raktál fel róla videót. Na rögtön nézem is meg
Na így az Ares 2-t ki is lövöm a listából.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.