Yacht Vape Nivan

Szerintem 20euroért megér egy misét :smiling_face: Szerintem beszerzem

3 kedvelés

Köszönöm szépen, akkor megveszem kiváncsi vagyok rá mit tudok belőle kihozni.

2 kedvelés

András majd ha lesz időd szívesen fogadok jó tanácsot, most is jó 2,5 magra tekertem 7 menetet Ni 80 26GA húzalal.

1 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm, nekem még egyenlőre csak ez az egy húzal van, de akkor megpróbálom amiket te írtál, nem tudom, hogy a húzal miatt de egy kicsit meleg és csak 0,6 ohm bírtam tekerni pedig 1 körül szeretnél csinálni. :person_shrugging::thinking::thinking:

Baszus én meg azt hittem vékony :joy::joy::joy: akkor van még vékonyabb is. Akkor húzal vásárlásba kell lendüljek.

4 kedvelés

Az az igazság hogy annyira nem értek hozzá, hogy nekem a vape üzletbe ezt nyomták a kezembe, hogy ez jó lesz hát akkor mégse ez a nyerő.

2 kedvelés

De Annak nagyon ürölök, hogy tank a szerintem nagyon szuper, nem bántam meg hogy megvettem, de így lehet megvan a probléma hogy Vertex is miért nem volt olyan jó szerintem ott is a húzalal lesz a gond.

3 kedvelés

Főleg, hogy én a hűvösebb érzést és a mentolos ízeket reszesítem előnybe így valószínű hamarosan váltanom kell.

2 kedvelés

András. A te tankod is hangos? Ha jól emlékszem mikor össze raktam nem volt ilyen, olyan hangos susogó hangot add. Ez mitől lehet?

fél állásban van a levegő állitó gyürű…talán ha van ilyen…

3 kedvelés

Ez n véletlenül az a kazán amiről videót is készítettél a youtube-n?

1 kedvelés

Bevallom, eléggé megfogott az a kazán is… A te bemutatód alapján nem lesz nehéz az építés sem… :wink:

1 kedvelés

Jujjjj még is hogy maradt figyelmen kívül, hogy raktál fel róla videót. Na rögtön nézem is meg :wink:

2 kedvelés

Na így az Ares 2-t ki is lövöm a listából.

1 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.