Voopoo Drag x Plus pro feszültség probléma/kérdés

Szép estét kívánok!

Volna egy kérdésem. Próbálom röviden leírni.

Egy kedves volt kollégámtól kaptam egy Voopoo Drag x Plus professional készüléket egy Camcung 40T 21700 akksival. Egyébként az akksi jó szerintem, de most hétvégén vettem egy új ugyanilyen akksit hozzá, hátha ez lehet a probléma, egyébként a firmware is frissült már nálam így a TC mód is elérhető mostmár.

-ezek után még nem próbáltam ki, de leírom-

Az a probléma, hogy rá rakom a vadiúj Fat Rabbit rta tankot dual 0.18-0.20 ohm-al és szívás közben a feszültség leesik 0.78V-ra. Csak ezzel a tankkal, amikkel próbáltam dual-ban Zeus zx rta vagy Troll x rta, ezekkel nincs baja. Igaz ezek kisebb tankok is.

Az érintkező nem koszos, hozzá ér.

És itt jön az amit elején írtam, az új akksival meg az új szoftverrel nem próbáltam még, lehet hogy így működne már, de véleményt szeretnék kérni hozzáértőktől. Azért nem szívesen tekerem meg úgy, hogy aztán bonthatom és moshatom el.

Köszönöm szépen a segítséget!

O

6 kedvelés

Hivatalosan van egy saját kazánja.(porlasztós pnp talán? )
Azzal nem lesz gondod,azzal lőtték be a feszültséget,másnak is ezzel volt a gondja.

6 kedvelés

Igen azt sajnos nem kaptam hozzá. Megpróbálom mégegyszer max szét bontom.

5 kedvelés

Habár ez csak az X, nem az X Pro érdemes megnézni a csavarokat.

6 kedvelés

Jó ötlet lenne. Megnéztem de nincs csavar ott nekije. Egyébként most Hellvape tekercset raktam bele.

Dual, 0.20ohm, N80. 55 wattnál ledobja a voltot, 60-65 wattnál már nem, de így is 3,46-ot írt. De legalább szívható így már. Köszi azért!

5 kedvelés

Valaki alufólia darabot hajtogatott az akku és a fedél közé. Ezáltal gondolom megfeszült és volt megfelelő kraft. Eléggé Mekk Elek megoldás, de ha nincs hirtelen más, megteszi.

5 kedvelés

Étcsokié is jó? :roll_eyes::thinking:

4 kedvelés

Nemistudom! :shaking_face:

3 kedvelés