Sziasztok!
Eddig a napig szentül megvoltam győződve arról, hogy nincs más különbség a szálhuzalok minőségében, csak a gyártói cimkék! Ma ez megváltozott, rátaláltam erre a huzalra, gondoltam teszek egy próbát! Nem bántam meg, bár az ára elég borsos a többi gyártó huzaljaihoz képest! Olyan Ízek jöttek elő a leveseimből, amiket eddig még sosem éreztem! Nálam ezután ez a Ni80-as huzal állandó darab lesz ez már biztos! Erősen ajánlott termék! Köszönöm Aromaparadise!
nallam is van itthon tényelg jó féle huzal ki kell próbálni mindenkinek aki mtl ezik
mennyi meneten szoktad csinálni meg hanyas magra tolod?Én tán 2,5 magon 5-6 menettel
2,5-mag 5 menet!
Nem lehet, hogy azért annyira finom mivel rumba áztatják, ha már tengerész?!
Látod erre nem is gondoltam, nincs kizárva!
Képet elnézve igazi laborsteril a főmatróz csávó ad némi felharmonikusokat a levesbe.
Amúgy az a vicc, hogy nem illene nagy eltérésnek lennie.
Én azt figyeltem meg, hogy mesh és mesh között is van különbség, szerintem a Wotofo lapkák sokkal ízesebb és téhásabb gőzöket adnak, mint mondjuk a Vandy Vape lapkái, pedig anyagra ugyanúgy kanthal mindegyik. Ezért az esetek 98%-ban Wotofo lapkát használok.
Akkor csak van vagy 1. Felületi mikrostruktúra, 2. ötvözetbeli különbség. Mondjuk ez jó.
Addig a jó, amíg van verseny