Véleményváltozás a huzalgyártókról!

Sziasztok!
Eddig a napig szentül megvoltam győződve arról, hogy nincs más különbség a szálhuzalok minőségében, csak a gyártói cimkék! Ma ez megváltozott, rátaláltam erre a huzalra, gondoltam teszek egy próbát! Nem bántam meg, bár az ára elég borsos a többi gyártó huzaljaihoz képest! Olyan Ízek jöttek elő a leveseimből, amiket eddig még sosem éreztem! Nálam ezután ez a Ni80-as huzal állandó darab lesz ez már biztos! :wink: Erősen ajánlott termék! Köszönöm Aromaparadise!

13 kedvelés

nallam is van itthon tényelg jó féle huzal ki kell próbálni mindenkinek aki mtl ezik :blush::grinning::wink:

9 kedvelés

mennyi meneten szoktad csinálni meg hanyas magra tolod?Én tán 2,5 magon 5-6 menettel​:wink:

5 kedvelés

2,5-mag 5 menet! :wink:

5 kedvelés

Nem lehet, hogy azért annyira finom mivel rumba áztatják, ha már tengerész?! :face_with_hand_over_mouth:

8 kedvelés

Látod erre nem is gondoltam, nincs kizárva! :grinning:

6 kedvelés

Képet elnézve igazi laborsteril a főmatróz csávó :joy: ad némi felharmonikusokat a levesbe.

Amúgy az a vicc, hogy nem illene nagy eltérésnek lennie.

3 kedvelés

Én azt figyeltem meg, hogy mesh és mesh között is van különbség, szerintem a Wotofo lapkák sokkal ízesebb és téhásabb gőzöket adnak, mint mondjuk a Vandy Vape lapkái, pedig anyagra ugyanúgy kanthal mindegyik. Ezért az esetek 98%-ban Wotofo lapkát használok. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Akkor csak van vagy 1. Felületi mikrostruktúra, 2. ötvözetbeli különbség. Mondjuk ez jó.
Addig a jó, amíg van verseny :+1:

4 kedvelés