Már nem igazán követem a piacot, ezért nem mindig ugrik be, vagy ismerem fel. De a szabályok érvényesek ezekre is.
Akkor próbáljam meg én is a siegfried rta-ba a 3,5-ös tekerést? Mindig tanul az ember… Köszönöm az infót kedves Kinga…
Ugy latom h vettél 2 kemény dl kazánt… Jó zsíros gőzöket hozzal ki belőlük… Sztem felveszem őket én is a vásárlási listára…
A másikat is dualban tekerted? Annak mennyi az ellenállása? Hány ohm-ot mutat a kijelző? Mert ha ezt a 0.9-est tetted bele akkor dualban 0.45. ami nem kér el több mint 35-40 wattot.
Nekem 0.37 ohm van és ezt 33 watton pirítom. Így jó nekem… Ebben single tekerés van…
Akkor ezt a tekerést és setup-ot tedd a másikba is…persze, csak ha akarod… Csak egy ötlet volt…
Meg csináltam próbálgatom
Úgy néz ki sikerült ki cseréltem a tekerést nekem így jó bár holnap ha haza jön a gazdája és ki próbálja,hogy neki így megfelelő e. De már nem köpi a liqvidet és az íze is alakul köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget
Még annyi ,hogy az 55watt sok ennek a tekerésnek?
Kevés watton is lehet jó nagy felhőket eregetni…
Nem a felhők a lényeg ,de magasabb watton jobban adja az ízt azért kérdeztem
Ahol neked ízlik a gazdájának meg lehet sok lesz ,vagy kevés
Lehet nem kizárt eddig 02-es porlasztót használtunk mindketten általában 70watton .
Meglátjátok, hogy idővel annyira jó lesz az rta vonal h nem fogjátok le cserélni a porlasztósra…csak ki kell próbálni több féle huzalt és setup-ot előbb… És amelyik be válik, azzal maradtok…
Remélem mert anyagilag eléggé nem éri meg mikor meg veszek 6db porlasztót és abból jobb esetben kettő működik ami nem gyári hibás,már persze ha lehet kapni
Még annyira nem vagyok jártas melyik huzal milyen vagy éppen melyik jó ezt a huzalt meg a vattát amit most vettem ajánlották igazából eléggé kínai még az egész azt sem értem,hogy tudtam meg építeni őket
Ez igy tiszta sor… A gyári porlasztóst könnyebb kezelni, be áztat, be tesz, és gól. Én kamionozom. Múltkor megyek ki dolgozni nemetbe 3 hétre. Vittem magammal kb 1 liter levest, és közel 20 méter huzalt. Biztos ami biztos, legyen elég. Abból elment a 3 hét alatt, kb 100 ml leves, és 30 cm huzal…
Az nem rossz arány én is inkább többet tartok magamnak mert ha nincs mindig akkor kevés
Lesz itt segítség bőven másoktól is… Emiatt ne aggódj… A fő, h úgy igazisd az egészet h neked legyen jó. Vagyis nektek…
Én is azt remélem, hogy nem kell annyit porlasztót vadászni majd… De ami ennél is fontosabb lenne, hogy jobb gőzök legyenek.