Vége meg érkezett 🥰

Igen, 70w az nem kevés egyébként, szerintem újra kéne gondolni ezt a setupot, mert ahogy olvasgatom 40-50 watt környékén ennek menni kéne, talán az a húzal nem szerencsés ami most benne van, nem tudom, nem okoskodok tovább, hátha jön valaki, akinek van ilyen tankja.

De valahogy a vatta-teljesítmény-levegőzés hármast nem sikerült beállítanod.

3 kedvelés

@Gina írd meg milyen tekerés van benne… Ugy lehet könnyebb lesz minden…

1 kedvelés

A másikat ezzel csináltam lehet ezt is azzal kéne?

Fused Clapton coil 0.4 Ohm, ezt adtak hozzà gyárilag

Ez duplán feleződik, mivel két tekerés van, igy az a 0.19 ohm jól van ahogy a képeden láttam. Mindig van eltérés egy pár 100ad., ez normális…

passz, ha ebből beleraksz kettőt, akkor megduplázod az ellenállást, akkor lehet elég lesz neki 50-60 watt környéke, de a levegőre is figyelni kell, hogy le tudja hűteni a vasat, de közben ne is legyen nagyon sok.

kezdésnek ilyenekkel lehet játszani, hogy levenni a levegőt kicsire és 40 wattról indulni felfelé, ha nincs jó íz sehol, akkor kicsit nyitni rajta, majd megint mehet 40 wattól és így tovább. ha sehol sem jó, akkor még mindig lehet a vatta gond, de ha gőz van rendesen csak íz nincs, akkor lehet másik tekeréssel próbálni.

1 kedvelés

Rendben, gőz van rendesen:)

2 kedvelés

A másikba ezt tettem 55 watton simán jó :slight_smile: szerintem ki próbálom ezzel a tekeréssel .

3 kedvelés

0.2 ohm az már nagyon az alja a sztorinak, oda szerintem simán elmehet akár 80 watt is, de lehet csak meleg gőzt kapnál, szóval szerintem érdemes inkább a másik húzallal küzdeni, tapasztalatom szerint a tankokhoz adott kész tekerések nem sokat érnek, mtl tankoknál legalább is ezt tapasztaltam. Mondjuk én már a langyos gőztől is ordítva hányok, szóval lehet csak nem az én ízlésem.

Van egy smrt pnp-m :shushing_face: abban 0.20 ohm és a max 50watt full levegővel,ami klassz ízeket hoz gyümölcsösből,ha több wattot adok neki melegszik a gőz és élvezhetetlen

1 kedvelés

Feleződik, bocsi. :hugs: De a többivel abszolút egyet értek. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Dualba jobb mint singlebe?

Most 0.2 ohm a 2 darab 0.4-es, ha ebből a .9-esből belerak 2 darabot, akkor 0.45 lesz, azaz megduplázza a jelenlegi ellenállást. Bocsi. :grin:

Ha dualban tekersz, akkor nem kell túl sok menet, én max 6 menetet szoktam régebben a Zeus X-be. A másik tekerés szintén 6 menettel volt. Azért kell ezt így, mert sem az akku nem fogja bírni a túl sok vasat, sem a tank a forróságot. Ennek fényében érthető, ha elkér 70 wattot, de ha mondjuk csak 2x5 vagy 2x6 menetes tekercsek lennének benne, akkor szerintem az 50 watt is elég. A single meg mehet nagyobb magra, akár 3 vagy 3.5mm-esre is. És akkor ki tudod használni a tank adta levegőzést. Én személy szerint a nagyobb mag és single tekerés híve vagyok, de van amit csak duálban lehet megoldani. Okoskodok úgy, hogy még nem volt Dead Rabbit tankom. :slightly_smiling_face: De a fent írtakat mindegyik dualos dl tankomnál megfigyeltem, és végül a single jött be.

4 kedvelés

Jaaa, hogy a 0.9est, én nem arra koncentráltam. :joy: Valóban, akkor dupla annyi ellenállása lesz, és kevesebb watt is elég. Elnézést. :kissing_heart:

3 kedvelés

Köszönöm de neked köszönhetően a Rabbit v2-es tankom már tökéletesen szuperál :slight_smile: most a másikkal probálkozok

2 kedvelés

Na jó, megint elvesztettem a fonalat. :joy: Nem tudom miért, ma tök bamba vagyok. :joy: Az egy dual Zeus? A deck ismerős. :thinking:

De egyébként, ha a Rabbit most jó, akkor csak reprodukálnod kell a másikba a setupot. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nem ő lenne párom nagy vágya volt , meg szendvedek vele :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Ismerős volt a deck, asszem a dual Zeusnak is hasonló. :thinking:

2 kedvelés