Vásárlásfüggők topikja

Vigyázz, hogy csak a boldogságban ússzál :sweat_smile:

1 kedvelés

A jókat nem adják el :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Fura helyen van a tűzgomb, bár nekem tetszik. :slightly_smiling_face:

Az még szép is!Csak fosok,hogy egyszer elnyomok valamit és vakon elkezdek TC-zni vagy ilyenek​:rofl:Ezt a modot majdnem megvettem alirol amikor a törpéket rendeltem.Mondjuk nagyon mást nem is láttam ,talán egy loki, de az se mai már .

1 kedvelés

Én hamarosan két modnak intek búcsút hasonló gondok miatt. Inkább nem használom. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Kellene nyitni egy Anonim (ami egy tech kihívás, reg nélkül :sweat_smile: ) “Vaperina oldal függő” topikot is :slight_smile:

2 kedvelés

Sziasztok, Zsolt vagyok és vaperina függő :sweat_smile:

1 kedvelés

Ha valaki mutat egy kazánt vagy modot mi már tudjuk ki az :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Sziasztok, Laci vagyok és már egy hete nem rendeltem semmit, alig bírom kivárni a holnapot, hogy a törpék mellé vegyek már egy újabb tankot :slight_smile:

1 kedvelés

Erről eszembe jutott egy sztori. :sweat_smile: Régebben szerveztem pár e-cigi találkozót. Sokan jöttek el, nem tudtam igazán ki kicsoda, csak a face-ről ismertük egymást, meg azért ugye az ottani profilképek nem mindig fedik a valóságot. :sweat_smile: Korábban rám írt egy nő, hogy majd segítsek beállítani az új modját (Sigelei Snowwolf Mfeng), írtam neki, hogy persze szívesen. Eljött a találkozó napja, akikkel már korábban találkoztam azokkal bandáztam épp, amikor odalépett hozzám egy nő, a kezembe nyomott egy dobozt, hogy mindjárt jön csak felakasztja a kabátját. Néznek rám akikkel voltam, hogy ki ez. Mondom passz. Közben belenéztem a dobozba, benne volt a Sigelei. Jaaaa, a Hajni az. :joy:

Jah, hát így utólag annyira nem is vicces. :thinking:

vagy egy jó bicskát pluszban :upside_down_face:

Mikor lesz már holnap ? :thinking:Nem vagyok kíváncsi,csak érdekel merre billen a mérleg :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Bye Bye Szása :wink:

Most vagy ővé a cég, vagy a Webshop, nemtom … :sweat_smile:

Pedig biztos olyan, mint a

:wink::grin:

Kb 20k

1 kedvelés

Sziasztok Jani vagyok és Vaperina függő :smiley: Nem vagyok vásárlásfüggő de hétfőre futárt várok… :smiley:

Aha!:grin:koszi ,igy mar vagom.Mintha ennek eredetileg valami “gallèrjàra” emlekeznek,de lehet keverem valmivel…

1 kedvelés

Tank “védő” gallérok vannak hozzá.

3 kedvelés

Sziasztok.Tamás vagyok függő. A bíróság is kimondta kötelet neki :rofl::rofl:

Annelkul jobb​:sunglasses: