Vigyázz, hogy csak a boldogságban ússzál ![]()
A jókat nem adják el ![]()
![]()
![]()
Fura helyen van a tűzgomb, bár nekem tetszik. ![]()
Az még szép is!Csak fosok,hogy egyszer elnyomok valamit és vakon elkezdek TC-zni vagy ilyenek
Ezt a modot majdnem megvettem alirol amikor a törpéket rendeltem.Mondjuk nagyon mást nem is láttam ,talán egy loki, de az se mai már .
Én hamarosan két modnak intek búcsút hasonló gondok miatt. Inkább nem használom. ![]()
Kellene nyitni egy Anonim (ami egy tech kihívás, reg nélkül
) “Vaperina oldal függő” topikot is ![]()
Sziasztok, Zsolt vagyok és vaperina függő ![]()
Ha valaki mutat egy kazánt vagy modot mi már tudjuk ki az ![]()
![]()
![]()
Sziasztok, Laci vagyok és már egy hete nem rendeltem semmit, alig bírom kivárni a holnapot, hogy a törpék mellé vegyek már egy újabb tankot ![]()
Erről eszembe jutott egy sztori.
Régebben szerveztem pár e-cigi találkozót. Sokan jöttek el, nem tudtam igazán ki kicsoda, csak a face-ről ismertük egymást, meg azért ugye az ottani profilképek nem mindig fedik a valóságot.
Korábban rám írt egy nő, hogy majd segítsek beállítani az új modját (Sigelei Snowwolf Mfeng), írtam neki, hogy persze szívesen. Eljött a találkozó napja, akikkel már korábban találkoztam azokkal bandáztam épp, amikor odalépett hozzám egy nő, a kezembe nyomott egy dobozt, hogy mindjárt jön csak felakasztja a kabátját. Néznek rám akikkel voltam, hogy ki ez. Mondom passz. Közben belenéztem a dobozba, benne volt a Sigelei. Jaaaa, a Hajni az. ![]()
Jah, hát így utólag annyira nem is vicces. ![]()
vagy egy jó bicskát pluszban ![]()
Mikor lesz már holnap ?
Nem vagyok kíváncsi,csak érdekel merre billen a mérleg ![]()
![]()
![]()
Bye Bye Szása ![]()
Most vagy ővé a cég, vagy a Webshop, nemtom .. ![]()
Sziasztok Jani vagyok és Vaperina függő
Nem vagyok vásárlásfüggő de hétfőre futárt várok… ![]()
Aha!
koszi ,igy mar vagom.Mintha ennek eredetileg valami “gallèrjàra” emlekeznek,de lehet keverem valmivel..
Sziasztok.Tamás vagyok függő. A bíróság is kimondta kötelet neki ![]()
![]()
Annelkul jobb![]()