Vigyázz, hogy csak a boldogságban ússzál
A jókat nem adják el
Fura helyen van a tűzgomb, bár nekem tetszik.
Az még szép is!Csak fosok,hogy egyszer elnyomok valamit és vakon elkezdek TC-zni vagy ilyenekEzt a modot majdnem megvettem alirol amikor a törpéket rendeltem.Mondjuk nagyon mást nem is láttam ,talán egy loki, de az se mai már .
Én hamarosan két modnak intek búcsút hasonló gondok miatt. Inkább nem használom.
Kellene nyitni egy Anonim (ami egy tech kihívás, reg nélkül ) “Vaperina oldal függő” topikot is
Sziasztok, Zsolt vagyok és vaperina függő
Ha valaki mutat egy kazánt vagy modot mi már tudjuk ki az
Sziasztok, Laci vagyok és már egy hete nem rendeltem semmit, alig bírom kivárni a holnapot, hogy a törpék mellé vegyek már egy újabb tankot
Erről eszembe jutott egy sztori. Régebben szerveztem pár e-cigi találkozót. Sokan jöttek el, nem tudtam igazán ki kicsoda, csak a face-ről ismertük egymást, meg azért ugye az ottani profilképek nem mindig fedik a valóságot. Korábban rám írt egy nő, hogy majd segítsek beállítani az új modját (Sigelei Snowwolf Mfeng), írtam neki, hogy persze szívesen. Eljött a találkozó napja, akikkel már korábban találkoztam azokkal bandáztam épp, amikor odalépett hozzám egy nő, a kezembe nyomott egy dobozt, hogy mindjárt jön csak felakasztja a kabátját. Néznek rám akikkel voltam, hogy ki ez. Mondom passz. Közben belenéztem a dobozba, benne volt a Sigelei. Jaaaa, a Hajni az.
Jah, hát így utólag annyira nem is vicces.
vagy egy jó bicskát pluszban
Mikor lesz már holnap ? Nem vagyok kíváncsi,csak érdekel merre billen a mérleg
Bye Bye Szása
Most vagy ővé a cég, vagy a Webshop, nemtom …
Sziasztok Jani vagyok és Vaperina függő Nem vagyok vásárlásfüggő de hétfőre futárt várok…
Aha!koszi ,igy mar vagom.Mintha ennek eredetileg valami “gallèrjàra” emlekeznek,de lehet keverem valmivel…
Sziasztok.Tamás vagyok függő. A bíróság is kimondta kötelet neki
Annelkul jobb