Vásárlásfüggők topikja

Én meg majdnem vettem Atamant amikor le esett,hogy a V6 is hasonló sőt az bővithető… :thinking:

És még néztem is a minap :grin: tetszik :blush:

2 kedvelés

Klónba bezzeg van full kitt az Olaszoknál… :thinking:

1 kedvelés

Sajna 269 alatt sehol!

Van itt mit bepótolnom.Nem tudom , hogy beleolvassak-e​:rofl:

Elmondom mi volt, összevettek mindent ami létezik, közben meg arról beszélgettek mit nem vettek még meg. :sweat_smile:

2 kedvelés

Ez milyen mod?Ha drága ne válaszolj :sunglasses:

Ez egy szép paradoxon, de fedi a valóságot :slightly_smiling_face::joy:

1 kedvelés

Amíg nem olvasgattam az ilyen topic-okat mennyi pénzt megspóroltam.Végre tudtam horgászcuccokat venni​:laughing:

1 kedvelés

Nem, ezt nem hiszem el. Egyébként is miért én csináltam ezt a topikot? :grimacing: :rofl:

Az a másik jó kis pénznyelő. Látod, ők nem horgásznak. :grin:

1 kedvelés

Hát az úgy volt…

St Patricks Day Rainbow GIF by TipsyElves.com

Hüp-hüp-hüpp Barbatrükk. :sweat_smile:

Nem veszek semmit !!De kell két mod pecára,mert ez olyan mintha kenyeret vennék :grin:De lehet kéne egy templombajárós is.A Hilda egy hosszú repülőút óta szabályozható fél mecha lett :rofl:Na jó nem,de a kijelzője elszállt.Még jó ,hogy a talpán van ,úgyhogy eddig se láttam :rofl::rofl:

1 kedvelés

Ahhoz képest, hogy nem veszel semmit ez már egy fél bevásárlólista. :sweat_smile:

2 kedvelés

Kár a Hilda SBSért. Az ritka szép volt. Jujj de nézelődtem én is. Stream Crave Hadron Lite. :grin:

Majd egyszer. :grin:

2 kedvelés

10k-ért kelt el egy pár hete itt…én is néztem.

1 kedvelés

Viszont valamiért eladták :wink:

Ja, én hüle meg ezt olvasom az XFaktor helyett :sweat_smile:

Futólag láttam csak, aztán mikor ezt megláttam rájöttem, hogy ez az a mod. Most úgysem fért volna bele, talán majd karácsonyra. :slightly_smiling_face: Jókat írtak róla egyébként.

1 kedvelés

Hááát, van aki nem csak vásárol :grin:

Szerk: Most látom csak a téma címét :joy::grin: