Én már lehet,hogy meg is bántam
Kell ez nekem?Fogom vajon használni?De olyan jó áron van…
jo lesz az a tankok tisztítására szerintem majd kihasználod![]()
![]()
Szólj, ha férjhez akarod adni…
mit adjak férjhesz?![]()
![]()
melyiket is![]()
mennyi idő is a szállítás itt mert csak adtam le egy rendelést én is a cseheknél![]()
![]()
na ez cííííp elfogadom
![]()
Volt,hogy 2,volt,hogy 3 nap.
2-3 nap ![]()
Az utóbbi időben(1-2 év) nem vettem semmit, de most elég rendesen bevásároltam.
Meg is lepődtem a végösszegen.
2 MOD, 2tank( a tonkokhoz elég sok pót cucc).
Még sok kiegészítő, huzalok, szerszámok.
A 2 rendelés külön-külön is elérte a 30k feletti tartományt. ![]()
Pedig olcsóbb oldalakról rendeltem. Az egyik fasttech, mire minden apróság ready to ship lesz, addigra március vége lesz, annyira nem sietős, csak legyen minden.
Szóval ritkán vásárolok, de akkor sokat. ![]()
Isten hozott a klubban.
![]()
Én FT-ről már nem rendelek a paypal izé óta, sőt lassan már Kínából sem, amióta kumulus és társaik vannak a látóterembe. Sőt, most már az Olaszokra fanyalodtam, mert ott meg ritkaságok vannak.
Szenvedtem vele, mert Revolut kártyát nem fogad el a paypal ajándékkártyás vacak. Így a hazai bankkártyával kellett megoldani.
Dvarw MTL FL miatt gondoltam, hogy egyben legyen pót csavarokkal, meg minden nyavalyával.
A 2 MOD-ot én is Kumulusvape-ről rendeltem, a nagy érték miatt választhattam egy Wotofo Profile PS RDA-t(Dual Mesh), ami nem kell, de eladom itt az oldalon majd.
Mivel már nagyjából megtaláltam a nekem való szetteket, így a napokban tervezek egy nagyobb eladó csomagot feltölteni(MTL, DL, RTA, RDA tankokkal+Modokkal az adok-veszek részlegen).
És megjött a két kis csomagom ![]()
Először ezt a ki mit rendelt topicba gondoltam, de ennek inkább itt a helye ![]()
![]()
![]()
És akkor most egy időre leállok a rendelésekkel…
Igen, igen, mi is, folyamatosan leállunk. ![]()
bár állnánk le de nem tudunk![]()
a muszály az nagy úr![]()
pedig sokat mondtam én is azt hogy elég de nem elég sosem![]()
Az ott egy FP Grandmaster? Arról be kell számolj, mert az eddig nekem kimaradt ![]()
Hétvégén keverek. Mennyit Kell pihentetni?
Azot nem tom, mer én mindig lognfilleket vettem ![]()
Ez Shortfill, lehet nem is nagyon kell neki pihenés…![]()
Valojában én is azt akartam mondani, hogy shortfill, csak ma már ilyen szinte nincs is, és ez jött a számra, vagyis az ujjamra, na jó nem magyarázkodom tovább ![]()
Annak nem kell, én még azt a 10ml-t se szoktam rátölteni, csak ha nikotinosat akarok belőle.