Én már lehet,hogy meg is bántamKell ez nekem?Fogom vajon használni?De olyan jó áron van…
jo lesz az a tankok tisztítására szerintem majd kihasználod
Szólj, ha férjhez akarod adni…
mit adjak férjhesz?melyiket is
mennyi idő is a szállítás itt mert csak adtam le egy rendelést én is a cseheknél
na ez cííííp elfogadom
Volt,hogy 2,volt,hogy 3 nap.
2-3 nap
Az utóbbi időben(1-2 év) nem vettem semmit, de most elég rendesen bevásároltam.
Meg is lepődtem a végösszegen.
2 MOD, 2tank( a tonkokhoz elég sok pót cucc).
Még sok kiegészítő, huzalok, szerszámok.
A 2 rendelés külön-külön is elérte a 30k feletti tartományt.
Pedig olcsóbb oldalakról rendeltem. Az egyik fasttech, mire minden apróság ready to ship lesz, addigra március vége lesz, annyira nem sietős, csak legyen minden.
Szóval ritkán vásárolok, de akkor sokat.
Isten hozott a klubban.
Én FT-ről már nem rendelek a paypal izé óta, sőt lassan már Kínából sem, amióta kumulus és társaik vannak a látóterembe. Sőt, most már az Olaszokra fanyalodtam, mert ott meg ritkaságok vannak.
Szenvedtem vele, mert Revolut kártyát nem fogad el a paypal ajándékkártyás vacak. Így a hazai bankkártyával kellett megoldani.
Dvarw MTL FL miatt gondoltam, hogy egyben legyen pót csavarokkal, meg minden nyavalyával.
A 2 MOD-ot én is Kumulusvape-ről rendeltem, a nagy érték miatt választhattam egy Wotofo Profile PS RDA-t(Dual Mesh), ami nem kell, de eladom itt az oldalon majd.
Mivel már nagyjából megtaláltam a nekem való szetteket, így a napokban tervezek egy nagyobb eladó csomagot feltölteni(MTL, DL, RTA, RDA tankokkal+Modokkal az adok-veszek részlegen).
És megjött a két kis csomagom
Először ezt a ki mit rendelt topicba gondoltam, de ennek inkább itt a helye
És akkor most egy időre leállok a rendelésekkel…
Igen, igen, mi is, folyamatosan leállunk.
bár állnánk le de nem tudunka muszály az nagy úrpedig sokat mondtam én is azt hogy elég de nem elég sosem
Az ott egy FP Grandmaster? Arról be kell számolj, mert az eddig nekem kimaradt
Hétvégén keverek. Mennyit Kell pihentetni?
Azot nem tom, mer én mindig lognfilleket vettem
Ez Shortfill, lehet nem is nagyon kell neki pihenés…
Valojában én is azt akartam mondani, hogy shortfill, csak ma már ilyen szinte nincs is, és ez jött a számra, vagyis az ujjamra, na jó nem magyarázkodom tovább
Annak nem kell, én még azt a 10ml-t se szoktam rátölteni, csak ha nikotinosat akarok belőle.