Vásárlásfüggők topikja

Én már lehet,hogy meg is bántam​:cry:Kell ez nekem?Fogom vajon használni?De olyan jó áron van…

3 kedvelés

jo lesz az a tankok tisztítására szerintem majd kihasználod​:blush::wink:

3 kedvelés

Szólj, ha férjhez akarod adni…

3 kedvelés

mit adjak férjhesz?:wink::blush::sweat_smile:melyiket is​:thinking:

2 kedvelés

mennyi idő is a szállítás itt mert csak adtam le egy rendelést én is a cseheknél​:wink::sweat_smile:

3 kedvelés

na ez cííííp elfogadom :slightly_smiling_face: :heart_eyes:

6 kedvelés

Volt,hogy 2,volt,hogy 3 nap.

3 kedvelés

2-3 nap :slight_smile:

2 kedvelés

Az utóbbi időben(1-2 év) nem vettem semmit, de most elég rendesen bevásároltam.
Meg is lepődtem a végösszegen.
2 MOD, 2tank( a tonkokhoz elég sok pót cucc).
Még sok kiegészítő, huzalok, szerszámok.
A 2 rendelés külön-külön is elérte a 30k feletti tartományt. :grinning:
Pedig olcsóbb oldalakról rendeltem. Az egyik fasttech, mire minden apróság ready to ship lesz, addigra március vége lesz, annyira nem sietős, csak legyen minden.
Szóval ritkán vásárolok, de akkor sokat. :sweat_smile:

6 kedvelés

Isten hozott a klubban. :grin: :rofl:

Én FT-ről már nem rendelek a paypal izé óta, sőt lassan már Kínából sem, amióta kumulus és társaik vannak a látóterembe. Sőt, most már az Olaszokra fanyalodtam, mert ott meg ritkaságok vannak.

7 kedvelés

Szenvedtem vele, mert Revolut kártyát nem fogad el a paypal ajándékkártyás vacak. Így a hazai bankkártyával kellett megoldani.
Dvarw MTL FL miatt gondoltam, hogy egyben legyen pót csavarokkal, meg minden nyavalyával.
A 2 MOD-ot én is Kumulusvape-ről rendeltem, a nagy érték miatt választhattam egy Wotofo Profile PS RDA-t(Dual Mesh), ami nem kell, de eladom itt az oldalon majd.
Mivel már nagyjából megtaláltam a nekem való szetteket, így a napokban tervezek egy nagyobb eladó csomagot feltölteni(MTL, DL, RTA, RDA tankokkal+Modokkal az adok-veszek részlegen).

6 kedvelés

És megjött a két kis csomagom :blush:
Először ezt a ki mit rendelt topicba gondoltam, de ennek inkább itt a helye :thinking::roll_eyes::blush:
És akkor most egy időre leállok a rendelésekkel…

10 kedvelés

Igen, igen, mi is, folyamatosan leállunk. :rofl:

11 kedvelés

A fotó úgy tűnik lemaradt…

6 kedvelés

bár állnánk le de nem tudunk​:sweat_smile::joy:a muszály az nagy úr​:grin::wink:pedig sokat mondtam én is azt hogy elég de nem elég sosem​:blush:

8 kedvelés

Az ott egy FP Grandmaster? Arról be kell számolj, mert az eddig nekem kimaradt :slight_smile:

3 kedvelés

Hétvégén keverek. Mennyit Kell pihentetni?

Azot nem tom, mer én mindig lognfilleket vettem :thinking:

Ez Shortfill, lehet nem is nagyon kell neki pihenés…:blush:

1 kedvelés

Valojában én is azt akartam mondani, hogy shortfill, csak ma már ilyen szinte nincs is, és ez jött a számra, vagyis az ujjamra, na jó nem magyarázkodom tovább :sweat_smile:
Annak nem kell, én még azt a 10ml-t se szoktam rátölteni, csak ha nikotinosat akarok belőle.

7 kedvelés